KUPUJU STAN U BEOGRADU: Kaja Ostojić i Mateo Pavlović otpočinju zajednički život?!

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja uhvaćena je na prestoničkom aerodromu u društvu fudbalera Matea Pavlovića.

Ostojićeva i dalje mudro ćuti po pitanju veze o kojoj se već neko vreme spekuliše. Kako se priča, navodno, ne bi li sakrila sve tragove da je već uveliko otpočela zajednički život sa fudbalerom u Parizu, Kaja je često objavljivala fotografije iz Beograda ili čak Brisela.

Ali otkako su viđeni zajedno na jednom šalteru po dolasku iz Pariza, brojne sumnje su se ponovo javile. Sa njima je, inače, stigao i jedan njihov zajednički prijatelj, koji ih je nakon petnaestak minuta i napustio. Kaja i Mateo su se dugo zadržali na šalteru, a onda su zajedno otišli da pronađu taksi.

Mateo je kao i pravi džentlmen uzeo kofere, otvorio vrata od automobila svojoj dragoj i sačekao da takstista spakuje sve u gepek, a potom su se uputili u nepoznatom pravcu.

Priča se da su Kaja i fudbaler odseli trenutno kod njeno kuma, gde borave kad god su u Beogradu, a uskoro planiraju da kupe i stan, kako nikome ne bi bili na smetnji.

- Mateo je predložio da kupe manji stan u centru grada, u kojem će uvek moći da borave kada dođu u Beograd. Njegova ideja se dopala Kaji, pa će sada najverovatnije boravak u prestonici iskoristiti da pogledaju nekoliko nekretnina - otkrio je izvor.

Izvor: Pink.rs/Alo.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još