NIKOLIJA JOVANOVIĆ IZNERVIRANA: Relja Popović je ljubomoran?!

Nikolija Jovanović izdala je novi spot za pesmu "Stav milionera", koji je snimila u Parizu, ali Reljina je bila poslednja.

Relja dosta pomaže Nikoliji i oko muzike i u montaži, pa je pažljivo pregledao sve kadrove i odlučio da pojedine delove gde je Nikolija provokativnije obučena izbaci. Njoj nije bilo pravo, ali pošto spot već broji milionske preglede, složila se da je bio u pravu – rekao je izvor.

Muzičar je tokom prošle godine progovorio o svim spekulacijama o krahu braka sa popularnom pevačicom. Nikolija i Relja pojavili su se na jednom gradskom dešavanju, a tom prilikom reper je progovorio o spekulacijama o razvodu braka sa pevačicom.

Pa mislim da nema potrebe da bilo šta kažem. Da nešto nije dobro, videlo bi se. Laži svakome služe na čast - bio je kratak i jasan Relja.

Ono što su svi primetili, to je da se estradni par pojavio držeći se za ruke, a Nikolija nije skidala osmeh sa lica, pa su tako demantovali priče da su nesuglasice među njima zbog Vesne Zmijanac, uticale i na njihov brak, pa i dovele do razvoda.

Izgleda da ovaj par privlači dosta pažnje baš zbog toga što je skladan inema trzavica. Njih dvoje retko govore o privatnom životu a i kada progovore, bude kratko i jasno.

Vole se, trude se da ćerkici pruže što srećnije detinjstvo i ne opterećuju se surovom svakodnevicom.

Gledaju da iz svakog dana izvuku maksimum, što je i najbitnije!

Izvor: Svet.rs
Foto: nikolijaofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.