ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG ALKOHOLA: Ana Nikolić vratila se starom poroku?!

Ani Nikolić pozlilo je pre nekoliko dana zbog toga što je konzumirala alkohol, a to su joj lekari strogo zabranili posle hirurške intervencije, kada joj je ugrađen prsten oko želuca.

To joj je pomoglo da smrša 45 kilograma, ali morala je da se pridržava rigoroznih pravila. Očigledno da joj je bilo teško da uspe u tome, iako je u početku dobro išlo. Prema saznanjima Kurira, Nikolićeva se vratila svom starom poroku i sada joj je zbog toga ozbiljno ugroženo zdravlje. Ukoliko pod hitno ne prestane da pije, velike su verovatnoće da će joj se kilogrami brzo vratiti i da se džabe podvrgla rizičnoj operaciji prošle godine.

- Anu je operisao iskusan hirurg. Intervencija je urađena u državnoj ustanovi, ali ju je ona platila. Pre toga išla je na konsultacije kod doktora i on joj je rekao da na sve načine pokuša prirodnim putem da smrša, međutim, ona mu je objasnila da je to nemoguće i da po svaku cenu želi da joj se uradi takozvani crevasti želudac - kaže izvor.

Nikolićeva se strogo pridržavala uputstava lekara sve doskoro, ali je ipak podlegla iskušenjima i vratila se starom načinu života.

- Prvih nekoliko dana nije smela ništa da jede osim kašaste hrane i tada je dosta povraćala. Na sličnom režimu ishrane bila je oko dva meseca, a trebalo je najmanje godinu dana tako da izdrži. Ona to nije uradila, već je opet počela da konzumira masnu hranu i da pije alkohol, što je dovelo do kolapsa organizma. Završila je u Hitnoj na infuziji i velike su mogućnosti da je prsten oko želuca popustio. Ona je nakon toga zvala lekara koji ju je operisao i žalila se kako nije dobro uradio intervenciju. Međutim, kasnije se smirila i shvatila da je greška ipak njena, a doktor joj je rekao da mora odmah da prestane da pije alkohol jer će joj se u suprotnom brzo vratiti suvišni kilogrami - dodao je izvor blizak pevačici.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još