GREH BI BIO KVARITI LJUBAV TAKO DIVNIH LJUDI: Vladimir Tomović progovorio o vezama svojih bivših devojaka iz Bele kuće

Zbog Vladimira Tomovića su poljuljane mnoge ljubavi. On se oglasio i imao je šta da poruči Dragani Mitar, Mini Vrbaški i Ivani Krunić.

U Beloj kući za Dan zaljubljenih su pušteni ljubavni klipovi bivših i sadašnjih ljubavnih parova.

Među njima našli su se i oni u kojima je glavni akter bivši učesnik Vladimir Tomović. On je imao ljubavnu aferu sa Minom Vrbaški, a kada je prikazan njihov klip, Minin sadašnji dečko Mensur Ajdarpašić se poprilično uznemirio, te je i nakratko napustio Belu kuću. Zadrugari su zaključili da je Vrbaški mnogo lepše delovala kraj Tomovića nego sada, kada je sa Mensurom u vezi.

Još jedan snimak koji je juče potresao Belu kuću, bio je Vladimirov ljubavni klip sa Ivanom Krunić. Kako se ona pravdala da sa Tomovićem nije imala tako blizak kontakt kako se navodi, ovaj klip ju je potpuno demantovao, što je teško palo njenom dečku Banetu Čolaku.

I Dragana Mitar imala je kratkotrajnu aferu sa Tomovićem, pa je i njihov snimak juče pušten tokom emisije, zbog čega su se Dragana i njen oženjeni dečko Edis Fetić nakon emisije i posvađali.

Vladimir Tomović je dao zajednički komentar na sve svoje avanture i njihove sadašnje momke.

- Gledajući parove u Beloj kući, shvatam šta je ljubav. Divno je videti kako se vole i koliko su predani svojim vezama. Greh bi bio kvariti ljubav tako divnih ljudi i komentarisati ih negativno. Želim im svima da dočekaju duboku starost zajedno. Našli su se - rekao je Tomović za Ivanu, Minu i Draganu.

Izvor: Pink.rs
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još