ZA NESPUTANE I PRAKTIČNE DEVOJKE: Kombinezon - omiljeni modni izbor mnogih dama

Već nekoliko sezona kombinezon je omiljeni modni izbor mnogih žena, naročito devojaka, koje se osećaju nesputano i slove za praktične osobe. Zahvaljujući samo jednom odevnom komadu za tren oka su obučene tip-top. To je, verovatno, glavni razlog zašto je kombinezon "izgurao" više godišnjih doba i inspirisao mnoge kreatore da ga ponovo uvrste u svoje kolekcije.

U ponudi su sportski, širih nogavica, u safari stilu, idealni za užurbane osobe koje su celog dana odsutne od kuće. U sličnim prilikama nose se i kožni, u bež, zelenoj i svim nijansama braon boje. U njima će mnoge dame sigurno dočekati prve prolećne dane jer, osim što su praktični, istovremeno su i šik budući da je koža ove zime na samom vrhu najtraženijih materijala.

I trendseterke koje obožavaju noćne izlaske mogu da se opredele za kombinezon, recimo za model koji otkriva jedno rame ili futuristički, sačinjen od bleštavih materijala koje su poneki dizajneri iskombinovali sa čipkom. Još ako se ceo izgled upotpuni čizmama, bilo ravnim ili onim sa visokim potpeticama, kao i manjom torbom, modni diktat će do kraja biti ispoštovan.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još