SUĐENJE SE OTRGLO KONTROLI: Ivana Šopić i Lepi Mića se častili uvredama! (VIDEO)

Kao i svakog dana Veliki šef šalje učesnicima rijaliti programa "Zadruga 3" pismo, a pročitao ga je ovonedeljni vođa Stefan Kandić.

- Dragi zadrugari, Ivana Šopć je tužila Lepog Miću jer ju je nazvao drukarom i zlom osobom. Sudija Mateja je dobio ovaj slučaj i on će večeras da donese odluku. Tužilac i tuženi počinju suđenje, svaki član porote iznosi svoj stav. Posle svega ovoga sudija je taj koji donosi konačnu odluku. Neka suđenje počnje! Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Nakon što je sudija Mateja Matijević dao uvodnu reč, tužiteljka Ivana iznela je svoje mišljenje.

- Smatram da je Mića trebalo da kaže da on misli ono što je izrekao, a ne da kaže da narod tako misli i da novinarima stavlja reči u usta - rekla je Šopićeva.

- Ne želim da mi se preti očevima - vikao je Mića.

- Da sam ja slušala Miću, bila bih veća drukara nego ikada. Bilo bi bolje da sam ga tužila za manipulaciju - istakla je Ivana.

- Evo, devojka je upravo rekla da je tužba neosnovana. Ovoj devojci treba k*rac, ona laže kao pas - govorio je Mića.

Mića je potom obrazložio svoju izjavu da je Ivana Šopić zlobna.

- Ova mala, koja je moralno zgužvana, ponižena, rešila je da svoje nezadovoljstvo leči na meni. Moje mišljenje da je Ivana zlo satkano je od mišljenja njenih drugarica. Evo, da li je Iva rekla da si zla? - pitao je Mića, a Grgurićeva je potvrdila.

- Mogu i ja sada da podignem ljude sa kojima si u konfliktu. Ti si dužnik, željan para. Jesi li dužan 500.000 evra? Ličiš na konjušara, spreman si za herbarijum, osušio si se - pljuštale su uvrede zadrugarke.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još