PLAŠI SE DA ĆE JE IZGUBITI: Trzavice u braku Severine i Igora Kojića?!

Kako se šuška, Igor Kojić i Severina prolaze kroz pakao u braku! Naime, zbog nagomilanih problema što zbog njene situacije sa sinom, što zbog činjenice da njih dvoje nemaju zajedničko dete, njihov odnos je sve napetiji! Drugim rečima, Seve više nema snage da se bori sama, pa je čak postala hladnija i prema mužu, što je njega dotuklo!

Igor je van sebe! Plaši se da će izgubiti Seve, a voli je više od svega – započinje izvor.

- Na sve moguće načine trudi se da joj pomogne u borbi oko starateljstva, ali ona nema više snage! Sve ju je stislo sa svih strana, pa Igor strepi da joj se i on smučio! Nedavno je maltene imao nervni slom, plakao je na sav glas i jecao: "Ako me ostaviš, ja ću se ubiti! Boriću se za tebe do zadnje kapi krvi, bez tebe ja ne postojim" – prepričava izvor i dodaje:

- Da sve bude gore, Severina je nedavno sa Instagram naloga skinula suprugovo prezime Kojić i ostavila samo svoje ime pod kojim je prepoznatljiva, a čak je i otpratila svekra Kebu, što je podgrejalo sumnje da im je brak na korak do razvoda. Neki pak smatraju da je to samo njen marketinški trik, te da samo skreće pažnju medija na sebe, ali gde ima dima, ima i vatre! Njihov brak je inače od samog početka pun turbulencija, i do sada su sve to nekako uspevali da prebrode. Igor je zaista posvećen i jako je dobar muž, međutim, Seve je stisnuta sa svih strana, nije joj lako, tako da on sad mora da ima još više razumevanja i da ostane jak, posebno dok traje njena borba za starateljstvo – zaključio je izvor.

Izvor: Scandal.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još