NE MARI ZA CENU: Luka Jović sinu Davidu za prvi rođendan kupio stan vredan 300 hiljada evra

Fudbaler Luka Jović kupio je sinu Davidu za prvi rođendan nekretninu od 100 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu.

Jović je pre mesec dana pazario stan u zgradi koja će biti najviša u Beogradu, a koja se nalazi samo stotinak metara od stana koji ima Novak Đoković. Fudbaler Madridskog Reala je, prema tvrdnjama upućenih, želeo već u prvoj godini života da obezbedi sina jedinca i za to nije štedeo novac.

- Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je pozicioniran na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi.

Stan u kojem mališan trenutno boravi sa majkom Anđelom Manitašević u vlasništvu je fudbalera, i ta nekretnina će, po tvrdnji izvora, ostati Anđeli.

Izvor: Srpski telegraf
Foto: lukajovic/Instagram

Pogledajte još