NE MOŽE DA MU OPROSTI KATARINU GRUJIĆ: Tara Simov očajna zbog Matejinog ponašanja (VIDEO)

Turbulentan ljubavni odnos između Tare Simov i Mateje Matijevića ne prestaje da potresa stanare Bele kuće. Njihove svađe danima traju, a Simova se jadala Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

- Jedno je kad nešto namerno uradiš, a drugo je kad nešto ti nesvesno izleti. On je rekao da mu se Kaća Grujić sviđa, da je njegov tip - rekla je Tara.

- Ma mislim da je on to rekao da bi ispao šmeker - rekla je Ana Korać.

- Kaćina najbolja drugarica je najbolja drugarica mog druga. I imamo podlogu da imamo dobar odnos. Sa mnom je imala neki odnos kakav nije imala sa drugim devojkama. Sa svakom devojkom se i pozdravila i smejala im se. Mada ja nemam podlogu da imam loš odnos sa njom, mene to ne zanima - rekla je Tara Simov.

- Ja sam njemu rekla: "Ajde samo iskuliraj malo. Hoćeš da se premestimo ili ti odavde odgovara pogled?". Ja sam izbrojala, osam sra*a je napravio - otkrila je Tara.

Tara je kasnije završila u suzama zbog svog odnosa sa dečkom.

Mateja je za crnim stolom hvalio izgled pevačice koja je pevala u utorak na imanju, a sa koje nije skidao pogled.

- Zašto on mora, a ja ne moram? Zašto sam ja najgora, a on nije? Ja prihvatam svačiju kritiku i uvažavam. Ja mislim da sam ja najgora na svetu i da treba da me bude sramota... Meni se sve zameri, ja sam najgora... - govorila je Tara.

- On je mene ubedio da ja pravim sva sr*nja u našoj vezi. Mene su drugi ljudi ubedili u to. Ja ne mislim to. I njega su ubedili da sam ja za sve kriva - nastavila je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još