IZDVOJILI 70.000 EVRA ZA SLAVLJE: Aleksandra i Filip Živojinović spremaju gala proslavu za sinovljev prvi rođendan

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović pripremaju veliku gala proslavu povodom prvog rođendana naslednika Aleksandra.

Filip i Aleksandra postali su roditelji, kada se pevačica porodila i na svet donela malog Aleksandra, 6. marta, 2019. godine.

Poznati par planira da 11. marta upriliči veliko gala rođendansko slavlje svom nasledniku, a istog dana planiraju da organizuju i krštenje.

- Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu - otkrio je izvor za Pink.rs.

Aleksandra i Filip neće žaliti ni novac kada je organizacija proslave u pitanju, te će za istu navodno iskeširati par hiljada evra.

- Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu, a nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina - otkrio je dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Aleksandra se, iako je prvo razmišljala da se porodi u Americi, ipak porodila u Beogradu u jednoj privatnoj bolnici.

Pevačica se porodila carskim rezom, a mali Aleksandar je na rođenju imao 2.800 grama.

Izvor: Pink.rs
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još