ŽURKA ZA PRINCEZU: Virdžinija Mihajlović i Alesandro Voljako upriličili proslavu 2. rođendana ćerke Violante (VIDEO)

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je sredinom decembra prošle godine, posle duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Legendarni reprezentativac, iza sebe ostavio je suprugu Arijanu i decu Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa, kao i unuku, Violante Voljako.

Za njegovu porodicu danas je poseban dan. Naime, Mihajlovićeva mlađa ćerka Virdžinija, 28. oktobra 2021. godine porodila se i na svet donela svoje prvo dete, Violante, koja je kruna njene ljubavi sa italijanskim fudbalerom Alesandrom Voljakom.

Sinišina unuka danas proslavlja 2. rođendan, a porodica Mihajlović na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram podelila je fotografije i video-snimke sa kućne žurke u Đenovi, koja je upriličena u čast malene Violante.

Ponosni roditelji, baka, tetka i ujaci poželeli su preslatkoj Violante dug i srećan život, a slavljenica je uživala u svojoj rođendanskoj žurci, koju je njena majka sama organizovala.

Sinišina unuka blistala je u šarenoj haljini, a posebno je bila oduševljena rođendanskim tortama i balonima.

- Srećan rođendan mojoj princezi! Mnogo sam ponosna na konačni rezultat, posebno, što sam sve sama pripremila - napisala je Virdžinija pokraj snimka sa proslave.

Baka Arijana pozirala je sa slavljenicom i kratko napisala:

- Moja sreća.

Ponosni otac objavio je video-snimak malene slavljenice koja je oduvala svećicu sa torte i kratko joj poručio da je voli beskrajno.

Dvadesetpetogodišnja modna blogerka udala se za italijanskog fudbalera u junu ove godine, a Violante je kruna njihove višegodišnje ljubavi.

Foto: virgimih/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: alexvogliacco_/Instagram

Pogledajte još