NIJE SMELA DA ME POGLEDA: Kija Kockar progovorila o odnosu sa bivšom prijateljicom Anom Korać

Pobednica "Zadruge 1" i pevačica Kristina Kija Kockar u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" govorila je o svojim nastupima na američkoj turneji, ali i učesnicima rijaliti šou programa "Zadruga 3".

- Obišla sam celu Ameriku. Dug period od dva meseca. Nažalost, nijednu poznatu ličnost nisam videla. Jesam se zaljubila, ovako preko ekrana. Ali nažalost ovako uživo nisam. Sama sam i dalje, a verovatno neću moći to da sakrijem od vas medija - rekla je Kija Kockar.

Pevačicu je progovorila i o nedavnom susretu sa bivšom durgaricom Anom Korać koji se desio na "Zadrugoviziji":

- Nije bilo ni vreme ni mesto. A taj njen "nepogled" je rekao sve. Nije smela ni da me pogleda. Stvarno je ogavno šta je uradila nedelju dana nakon što smo izašli.

Pobednica prve sezone "Zadruge" otkrila je i svoje favorite iz ove sezone rijalitija:

- Ja volim Mariju Kulić kad nagazi Miljanu. Miljana me dosta razočarala u ovoj sezoni nekim svojim postupcima. Ume ona da bude super, ali Marija mi je super. Mensur mi je super, Iva, Stefan naravno, Lepi Mića - rekla je Kija u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", a onda se osvrnula na odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića, prema kojima je otvoreno tokom "Zadrugovizije" pokazala negativan stav i netrpeljivost.

- Kojih ljubavi koje neće opstati? Ajde da ne dajemo prostora tim ljudima koji rade ogavne stvari, udata i oženjen - glasilo je Kristinino mišljenje o Edu i Dragani.

Izvor: Pink.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još