III-2 SE RASPALO: Stefan Milošević Panda izbačen iz "Zadruge" (VIDEO)

U petak su odigranje još jedne "Nominacije", a zadrugari su većinom glasova poslali Nikolu Orozovića u borbu za opstanak. Njemu su se kao nominovani takmičari pridružili i Stefan Milošević Panda i Milan Petković, koju su dobili najmanju podršku publike tokom protekle nedelje.

Voditelj Ognjen Amidžić je večeras, nakon što je obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima, još jednom ušao na velelepno imanje i otišao do sobe za izolaciju, kako bi Nikola, Milan i Panda mogli da odigraju zanimljivu igru koju je večeras pripremio Veliki šef za njih.

Ognjen ih je poveo u novi deo imanja, gde su u sali za fizičko odigrali igru, u kojoj je pobedio Panda, i njegovi glasovi su duplirani. Nakon dupliranja glasova, voditeljka Dušica Jakovljević je obavestila Ognjena o trenutnom stanju glasova.

Nikola je imao 54%, Milan 28%, dok je Panda imao 18% glasova publike i samim ti i je morao da napusti "Zadrugu" zauvek. On se pozdravio sa svojim cimerima, i zaputio ka studiju gde će Dušica obaviti intervju sa njim.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.