NEĆE ZNATI ŠTA GA JE SNAŠLO, OBOŽAVA IH: Aleksandra Živojinović za rođendansko slavlje sina Aleksandra dovodi grupu "Hurricane"

Aleksandar Živojinović, sin pevačice Aleksandre i Filipa Živojinovića napunio je godinu dana, a Aleksandra je otkrila kako su proveli 6. mart - dan njegovog rođenja.

- Radila sam, legla sam u 4 ujutu, oko 9 sam se probudila, nisam mogla da spavam od uzbuđenja zato što je njemu rođendan. Dočekala sam to kada se on rodio, u 9 i 23. Posle toga nisam mogla da spavam. Bili smo ceo dan svi zajedno, išli smo na ručak sa prijateljima, duvali smo svećice - rekla je ponosna mama.

Pevačica je otkrila kakav rođendanski pokon će mali Aleksandar dobiti od mame i tate za glamurozno slavlje koje je zakazano 11. marta.

- Filip i ja smo čakali taj dan i hoćemo da to bude što lepše za njegov rođendan. Imamo veliko iznenađenje za njega. Iako ima godinu dana ima omiljenu pesmu i omiljene pevačice koje će mu doći toga dana. Milsim da neće znati šta ga je snašlo. Hjurikejn, njih tri dolaze, to je bila moja i Filipova želja kao poklon za Aleksandra - otkrila je mlada mama.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još