ŠTIPAO JE ISPOD POKRIVAČA I UDARAO U KOST: Anabela Atijas ispričala Zorici Marković detalje odnosa Lune Đogani i Marka Miljkovića! (VIDEO)

Anabela Atijas u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila je nove detalje svog odnosa sa ćerkom Lunom Đogani i njenim dečkom Markom Miljkovićem. Sve vreme, Zorica je bez daha pratila Anabelino izlaganje. U jednom momentu dotakli su se i druženja Miljkovića sa Jelenom Pešić.

- Ne sviđa mi se kao čovek, tačka, kraj! Aspolutno nema prava na svoje mišljenje i znaš kad kaže, kada se iznervira, a onda se izvinjava, moli, kumi... Strašno! - rekla je Anabela.

- Nikada neću zaboraviti scenu kada mu se David (Marku) pridružio, kada je on meni povredio sinove, sasvim su se slučajno sreli, međutim ta scena sa ovom belom klupom ispred hotela... Ja ne mogu, ja sam tada pukla i kraj... Najgore je što je ona (Luna) sve to podržavala - izjavila je Zorica.

- On je nju ostavio na dan finala. Njena priča je da je povređena, kraj... Posle 7 dana stiže mi poruka od njega. Nije mi moje dete pisalo. Imala sam utisak kao da treba da pregovaramo za neku prodaju. Kaže: "Mi smo se pomirili, moramo da razgovaramo". Nisam ja mogla to nikako, jer znam šta sam slušala od nje. Kaže: "Štipao me ispod pokrivača, udarao u kost", hajde ono što si gledala, nego i to što čujem od nje. Ti si moje dete, ulagala sam u svaki dan tvog života. Školovala sam te u privatnoj školi, za koju sam morala da se naradim. I sad kao udario te, uštinuo te sve okej... Hajde daj šansu, kaže nije se snašao u rijalitiju, on se nije snašao? Ja opet primetim da ona nije srećna. Pokupim se, odem, lakše mi je... Međutim, ona dođe i ispriča mi sve u detalje. I šta sve doživljavam i preživljava. Ja sam znala da će ona da se pomiri, ali da će ovako nisko da se spusti, da udari po meni... - dodala je Anabela.

- Tvrdim da je namerno sa Jelenom ušao u tu neku priču, a onda su im stvari izmakle kontroli - izjavila je Zorica.

- Kliknuli su... Kojoj ženi je u interesu da je dečko vara? Praviš dete devojci koja je bolesna (Luna), to Gagi zna. Imala je predkarcinom materice. Znaš kakve lekove ona pije? To je poslednje što je mene do ludila dovelo - govorila je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još