GLEDAĆEMO SE: Dalila Dragojević dala otkaz na televiziji i progovorila o ulasku u rijaliti

Vlasnik TV "Hype" Saša Mirković objavio je da će u novoj sezoni zatražiti od voditelja i TV lica da prestanu sa korišćenjem TikToka i da na taj način zarađuju novac.

Kako je poznato da bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević velike svote novca zarađuje upravo preko snimanja lajvova na ovoj društvenoj mreži, ona je odmah dala otkaz.

- Obaveštavam ljude koji me prate i koji me vole, kao i one koji me ne vole da od danas nisam zaposlena na TV Hype. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezana za TikTok kao što se piše. Druge stvari su u pitanju. Ali, ako ćemo se voditi storijima onda neka bude da je zbog TikToka. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas - napisala je bivša rijaliti učesnica u toku današnjeg dana, što je odmah pokrenulo priče da ulazi u "Zadrugu 7", koja uskoro startuje.

Dragojevićka je kasnije dala izjavu za "Srbiju Danas", u kojoj nije želela da priča o detaljima.

- Ne mogu sada da razgovaram o tome, ali odluku nisam donela zbog TikToka, niti zbog društvenih mreža. Saradnju sam završila u prijateljskim odnosima... - rekla je ona zagonetno, pa potom navela da je njena budućnost ipak na malim ekranima.

- Što se mojih daljih planova tiče, to se nikad ne zna. Nikad ne planiram stvari unapred, tako da... videćemo... Gledaćemo se još! - kazala je ona u svom stilu.

U prilog ovim tvrdnjama ide i to što je Dalila na Instagramu zapratila Milicu Mitrović, ali i još dva profila vezana za televiziju "Pink", na kojoj se emituje "Zadruga".

Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Izvor: Blic.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još