JAČI SMO OD SVEGA: Dara Bubamara nije želela da otkaže nastup!

Dara Bubamara do poslednjeg trenutka nije želela da otkaže nastup u Hrvatskoj i da ga pomeri za neki drugi datum, sve dok je vlasnici iz susedne zemlje nisu "otkačili".

Ova pevačica je, očigledno bez razmišljanja i odgovornosti, imala želju da održi koncert na kojem bi sigurno bilo više od 100 ljudi, što je maksimum koji sme da se nađe na jednom mestu.

- Zbog novonastale situacije oko korona virusa prisiljeni smo odložiti koncert Dare, te zatvoriti vrata kluba do daljnjeg, kao i većina ostalih klubova u Hrvatskoj. Ovim se pridružujemo ostalim kolegama ugostiteljima, kako bi svi zajedno čim pre priveli ovo kraju i kako bi zaštitili sve svoje goste, jer zdravlje je ipak na prvom mestu - naveli su na zvaničnom Instagram profilu kluba u Jastrebarskom.

Dara je, inače, nedavno istakla da se od korona virusa štiti rakijom.

- Moj menadžer i ja smo zvali gazde diskoteka i pitali da li treba da pomeramo nastupe u Hrvatskoj, a odgovori su bili: "Ne, Daro, sve je rasprodato, imamo sve dozvole, sve je u redu, sve je bezbedno." Tako da, ljudi, vidimo se na ludim žurkama, da pokažemo da smo jači od svega - napisala je bez problema Dara.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još