SVE MORA DA PROĐE: Oglasio se Dušan Vlahović, srpski fudbaler zaražen korona virusom

Mladi fudbaler Dušan Vlahović je prvi srpski sportista koji je zaražen virusom korona. Do sada se igrač "Fiorentine" oglašavao uglavnom preko društvenih mreža, ali je sada dao i prvi intervju.

Trenutno se nalazi u izolaciji i u razgovoru za "Arenu sport" je otkrio kako je sve izgledalo.

- Odlično se osećam. Imao sam simptome jedan dan, čim sam ih osetio otišao sam u bolnicu. Evo, u poslednjih pet dana nemam temperaturu, mislim da će tako biti i ubuduće - rekao je Vlahović.

Imao je savet za sve.

- Čim sam saznao da imam virus koronu reagovao sam najnormalnije, nisam paničio. Svako, ako ne daj Bože čuje to, treba da ostane smiren. Neophodno je strpljenje i sve će biti u redu. Biću u izolaciji još 10 dana, predviđeno 14. Smatram da ću tada moći normalno da izađem, ali pošto je stanje vanredno i svi su u karantinu za to neće biti potrebe. Pratim situaciju u Srbiji, vidim da je i tu vanredno stanje. Apel države, ali i moj kao osobe koja ima virus jeste da ostanete kod kuće. Vratiće se sve vrlo brzo u normalu.

Bivši fudbaler "Partizana" je pričao i šta radi u karantinu.

- Vreme provodim uglavnom tako što igram igrice, gledam filmove i pričam sa društvom putem video-poziva. Jeste dosadno, ali sve mora da prođe. Nadam se da će se sve brzo normalizovati.

Na kraju je imao poruku za navijače "ljubičastih".

- U Firenci su ulice puste, rade samo apoteke i supermarketi do 18 časova. Ljudi poštuju šta im nadležni kažu. Poenta je da nema panike, svi treba da budemo solidarni i jedinstveni. Moja poruka za sve navijače je - čeka nas još puno trofeja i slavlja. Samo treba da budemo strpljivi i da svi zajedno idemo do pobede - zaključio je Vlahović.

Izvor: Novosti
Foto: vlahovicdusan/Instagram

Pogledajte još