ANDREJ MARIČIĆ OGLASIO SE IZ AZIJE: Hvatam poslednji let, želim da budem pored svoje supruge i porodice!

Andrej Maričić nekadašnji učesnik "Survajvera" koji istražuje najzabačenije delove planete, trenutno je na Laosu u Aziji, te se oglasio se na svom Instagramu.

- Evakuacija u toku! Zbog korona virusa avio kompanije obustavljaju letove na duži vremenski period (2 meseca) pa mi je prioritet da se što pre vratim u Srbiju. Prekinuo sam snimanje emisije u Laosu nakon 4 nedelje i hvatam poslednji let i šansu da stignem kući. Ako ne uspem, ostajem 2 meseca ovde. Iz Laosa letim do Tajlanda, u Bangkok, odakle imam let narednog dana (32 sata kasnije) za Beograd, gde ću samoinicijativno otići u karantin koliko god bude trebalo - napisao je, pa dodao:

- Nemam nikakve simptome i odlično se osećam ali ne želim da dovedem bilo koga u najmanji rizik da se potencijalno zarazi. Samoizolacija je jedino rešenje za sve nas! U Laosu zvanično nije registrovan nijedan slučaj korona virusa i ovde sam definitivno sigurniji, ali Laos nije kuća, moja kuća uvek je Srbija. Želim da budem pored svoje supruge i porodice kakva god da je situacija jer ne postoji ništa važnije u životu. Dr'žte se ljudi, volim vas sve i nadam se da se uskoro čujemo iz Beograda.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: andrej.maricic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.