ANDREJ ATIJAS OTKRIVA: Lunina veleizdaja i Markove manipulacije naterale su Anabelu da uđe u "Zadrugu"

Andrej Atijas, Anabelin bivši suprug koji čuva njene ćerke dok ona boravi sa najstarijom u "Zadruzi", otvorio je dušu pa navodno otkrio zašto, pre svega, njih dvoje ne podržavaju Luninu vezu sa Markom Miljkovićem.

- Izdaja je presudila, to jest ta Lunina veleizdaja. Anabela i ja smo pričali o svemu i definitivno je to razlog. Ceo život se zalagala za nju i ona joj je ovo uradila. Bila je uz nju u svim situacijama, svega se odrekla zbog nje, kada je raskinula sa Markom, pružila joj je svu podršku, a ona je iza leđa ušla u "Zadrugu" i ponovo se pomirila sa njim. Meni je to užas, da jedno dete može da zaboravi na sve, zgroženi smo svi - rekao je on pa dodao:

- Ona je nama zgadila Marka nakon što je ispričala detalje kada su krajem prošle godine raskinuli. To što je uradio za slavu je jako ružna stvar. Da njenim bližnjima kažeš - ne možete da dođete. To je takvo poniženje. Ali je tu naravno bilo još mnogo drugih stvari koje jasno pokazuju da je on običan manipulator.

Anabela, inače, u rijalitiju konstantno pokušava da objasni Luni da Markove namere prema njoj nisu čiste, a Andrej objašnjava zašto oni i kao bivši supružnici dele takav stav.

- Zato što on manipuliše njom. Verujem da je sve ovo uradio da bi ušao u "Zadrugu", da je voli rekao bi nemoj da dolaziš, ja ću nam zaraditi ovde novac, ti idi radi, na početku si karijere. Nego on je uvede u rijaliti i šta uradi, još više je uvlači u haos - bukvalno je sve isplanirao i uhvaćen je u laži. Ono što im Mića govori - vidi se šta petljate, uhvaćeni ste u svojoj laži, to je sve tako, jer Marko ne zna kako da se odbrani u svom moru laži - tvrdi Atijas i dodaje da je Miljković i na kraju "Zadruge 2" "smišljeno raskinuo sa Lunom da bi prikupio glasove Kijinih fanova.

- Pa šta mislite zašto je baš dva, tri dana pred kraj raskinuo sa njom, a onda nakon izlaska došao da se pomire? To je sve proračunato. Hteo je da uzme Kijine glasače u poslednji čas, inače bi bio na 15. mestu. On je manipulator i njemu su bitni samo glasovi, to već 95 odsto ljudi koji prate Lunu i "Zadrugu" smatra.

Andrej se takođe osvrnuo na to što je Marko optužio Anabelu da uzima novac od Lune.

- To je bilo sve zajedničko. Ako mi pomognemo Luni sa 35.000 evra da kupi stan i pružimo joj još mnogo toga, onda je valjda normalno i da ona nama pomogne kad može. Ali Marko je samoživ i on to ne može da razume. On je sebi kupio auto da se pravi frajer, a majci nije završio fasadu na kući.

Atijas takođe kaže da je upoznat sa tvrdnjama Lune i Anabela da je Gagi maltretirao pevačicu.

- To je javna tajna, za to svi znaju. Zato takav čovek nema nikakvo prava glasa.

Iako su se on i Anabela rastali prošle godine, sve su veći izgledi da bi mogli da se pomire, a pošto je i pevačica u jednom trenutku u "Zadruzi" rekla da je on njen "bivši, sadašnji i budući muž", Atijas kaže:

- Isto tako i ja mislim, sve isto kako je ona rekla - priznao je on sa osmehom.

Inače, Gagi Đogani oštro je osudio to što je Anabela ušla u rijaliti, a njihovu ćerku Ninu ostavila sa bivšim suprugom. Andrej kaže da ga nimalo ne pogađaju njegove opaske.

- Naravno da su i Nina i Blankica sa mnom, pa sa kim da ih ostavi? Nina je od svoje pete godine sa mnom, nije hteo ni da je pozove da proveri gde je, kako je, a sada mi tu morališe kao veliki otac. Gde je bio sve ove godine? - žustro je prokomentarisao Andrej.

Izvor: Blic.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još