MANEKENKA I FUDBALER SAZNALI POL BEBE: Sofija Milošević i Luka Jović radosnu vest podelili sa porodicom i prijateljima

Sofija Milošević i Luka Jović, koji su nedavno objavili da će postati roditelji, saznali su i pol bebe. Manekenka i fudbaler će dobiti dečaka.

Čim je saznao da će po drugi put postati otac dečaka, sportista je radosnu vest podelio sa članovima svoje porodice i prijateljima. Sreću nije krila ni Sofija, koja je obradovala svog devetogodišnjeg sestrića, koji želi da dobije brata. Njih dvoje nalaze se u izolaciji u Beogradu, a Sofija odlično podnosi trudnoću.

Luka je već iskusan u očinstvu jer ima jednogodišnjeg sina sa bivšom devojkom Anđelom, dok će beba Miloševićevoj biti prvo dete.

Čim je manekenka saznala da je trudna, počela je da ukazuje na društvenim mrežama da trenutno živi najsrećniji period tako što je stavljala slike sa decom na Instagramu, ali je vest objavila tek kada je ušla u treći mesec.

Paru je zasad plan da se nakon što prođe vanredna situacija u Španiji vrati u Madrid, gde bi Sofija volela da održava trudnoću. Budući roditelji još uvek nisu odlučili u kojoj zemlji će njihovo prvo dete doći na svet, to će zavisiti od fudbalerovog daljeg angažmana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: lukajovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.