VREME JE ZA OBRAČUN SA ANABELOM ATIJAS I LUNOM ĐOGANI: Majka Kije Kockar ulazi u "Zadrugu"?!

Kako se šuška, Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, uskoro bi mogla da postane deo rijalitija "Zadruga 3".

Nadica razmatra ponudu produkcije da uđe u rijaliti, kako bi se razračunala sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani, piše "Alo!".

Njihov sukob datira od 2017. godine i prve sezone "Zadruge", u kojoj je Slobodan Radanović prevario Kiju sa Lunom.

- Kijina mama Nadica je već nekoliko puta odbila ponudu da uđe u rijaliti jer smatra da joj nije tamo mesto. Međutim, promenila je mišljenje kada je Anabela Atijas ušla u "Zadrugu" i počela da insistira na tome da želi da skine ljagu sa svog imena i da želi da odbrani svoju ćerku od stalnih napada. Ali umesto da to radi ona i njena ćerka Luna Đogani konstantno spominju Nadičinu ćerku Kiju i nju krive za sav pakao kroz koji su prošle nakon završetka rijalitija. Nadica pomno prati rijaliti, ali kada je čula Anabelu kako kuka na sav glas da je ona najveća žrtva prve sezone "Zadruge", rešila je da tome stane na put - rekao je izvor lista i dodao:

- Muka joj je da nju i njenu ćerku krive za sve iako im ništa nisu uradile. Anabela krivi Kijine fanove da su napravili vešticu od nje, dok ih Luna krivi da joj sabotiraju nastupe i da zbog njene ćerke nema šta da jede. Svi zaboravljaju da je Luna ušla u vezu sa oženjenim muškarcem i da je najveća žrtva u toj priči bila Kija, a to Nadici smeta. Zbog toga želi da uđe, a ostalo joj je još da sa produkcijom dogovori uslove svog boravka u rijalitiju. Prvo će se suprotstaviti Anabeli jer želi da prestane da spominje njenu ćerku u negativnom kontekstu. Planira da očita bukvicu Atijasovoj, a ni Luni neće ostati dužna. Svima će sasuti istinu u lice i biće surova prema onima koji budu dirali njenu ćerku.

Nadica se ovim povodom oglasila i nije isključila mogućnost da se nađe u rijalitiju.

- Nemam komentar na to da ulazim u "Zadrugu". Vodim svoj život normalno, mimo rijalitija. Međutim, hvala na ponudi, ne znam ni ja sama, možda se i to desi - rekla je Kijina mama.

Izvor: Blic.rs/Alo!
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Ljubica says

    Nadica se srozala

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.