MARINKO ĆE BITI SA NAMA ZAUVEK: Ognjen Amidžić progovorio o poslednjem susretu sa Madžgaljem

Foto: Hello!/Arhiva

Glumac i pevač Marinko Madžgalj napustio nas je pre četiri godine, a sa teškom bolešću borio se do samog kraja. Njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik, TV voditelj Ognjen Amidžić, za portal Pink.rs govorio je da nikada sasvim nije prihvatio činjenicu da Marinka nema i da se u njegovom slučaju ništa nije promenilo od kada nas je glumac napustio.

- Ja se osećam isto, kao da se ništa nije promenilo i verovatno ću se večito osećati tako jer u mom slučaju ja tako doživljavam nestanak, gubitak bliskih osoba. To negde primim kao informaciju, ali nikad to ne uspem da doživim. Vrlo ga često i pominjemo i on će tu biti zauvek kroz nas, naše priče, dogodovštine, muziku. Bukvalno se ništa nije promenilo - rekao je Amidžić.

Ognjen je istakao i da će prijatelja najviše pamtiti po zajedničkim druženjima i pričama u kojima su se satima nadovezivali jedan na drugog.

- Najviše ću ga pamtiti po svojoj lucidnosti, kreativnosti, to je negde bila neka naša ideja vodilja, kako smo se povezali i združili. On je bio jedan od retkih ljudi sa kojima sam ja mogao da bez prekida pričam satima, da se nadovezujemo jedan na drugog i tako je sve počelo zapravo. Bio je izuzetno talentovan i za muziku i za glumu - ispričao je Ognjen i dodao kako je izgledao njihov poslednji susret:

- Naš poslednji susret se desio kad je on već bio bolestan, kada je vodio tu bitku, mi smo tada šetali s vremena na vreme. Bukvalno je bio kao da se ništa ne dešava i kao da uopšte nismo pričali ni o bolesti, nego o stvarima o kojima smo inače pisali. Tako da ću ga pamtiti istog duha, istog humora, ja nemam ni svet da je to bio poslednji susret - istakao je voditelj.

Izvor: Pink.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još