Za nedelju, 26. decembar 2010. godine

BEOGRAD, 26. decembra 2010. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o različitim temama, među kojima dominira trgovina organima tokom rata na Kosovu.

ALO - Na naslovnoj strani list piše o deci koja su nastradala u požaru u selu Aradac kod Zrenjanina "Od mališana samo šaka pepela". Intervju sa ministrom odbrane Draganom Šutanovcem list najavljuje naslovom "Šutanovac izbušio teroristu".

BLIC - Za list govori šef Nacionalne kancelarije za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić: "Bramerc treba da pokrene istragu protiv Petersena". O reformi fakulteta pod naslovom "Profesorski lobi koči reforme fakulteta". O tragediji u Aradcu kod Zrenjanina u tekstu "Brat i sestra zagrljeni čekali da umru".

VEČERNJE NOVOSTI - O bilansu 2010. u tekstu "Jedva čekam da mi godina prođe". O finansiranju stranaka pod naslovom "Za partiju 200 plata". Povodom zakona o rakiji u tekstu "Brlja bez pečata".

KURIR - List piše da se predsednik Srbije Boris Tadić neće sastajati sa liderom kosovskih Albanaca Hašimom Tačije "Tadić oduvao Tačija".

POLITIKA - O aferi sa trgovinom organima u tekstu "Bogati Arapi i Izraelci glavni kupci organa". Za list govori potpredsednik vlade Ivica Dačić: "Čekam Tadićevu konkretnu ponudu".

PREŠ - O aferi sa trgovinom organima u tekstu "Tačijevi kasapi vadili organe i u Srpskoj". Za list govori ministar zdravlja Tomica Milosavljević: "Zdravstvo je najbolje što Srbija ima".

Pogledajte još