MAMI JE DANAS IMENDAN: Seka Aleksić sa sinovima dan provela u kuhinji pripremajući proslavu (FOTO)

Pandemija koronavirusa stavila je građane Srbije u karantin, samoizolacija i socijalno distanciranje su mere koje su državni organi savetovali svima za lakše prevazilaženje opasne zaraze.

Pevačica Seka Aleksić dane u izolaciji provodi sa porodicom u svom domu u Staroj Pazovi. Atraktivna brineta sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je delić atmosfere iz svoje kuhinje i pokazala kako izgleda njihov dan tokom vanrednog stanja.

Seka je navela da je danas njen imendan i da se potrudila da na trpezi bude sve ono što njeni ukućani žele.

- Danas smo sve troje kuvali, i to ovako: Nismo nijednu radnju shvatali olako, niti potcenjivali, jer sve ima svoje vreme i sve je važno. Zato se danas lepše kuvalo, hrana je bila ukusnija a oni koji jedu su bili sitiji. Danas smo pre stomaka nahranili dušu ljubavlju. Svaki je zalogaj bio pljubac hrane i za nju smo bili zahvalni. Sve smo posolili sitnim radostima i zabiberili mirom. Izabrali smo da jedemo samo za stolom za kojim se servira istinska ljubav. Eto ga recept, malo manje za ručak, malo više za život. Možda u tome jeste umetnost - da se u najobičnijim radnjama tokom dana nađe lepota i radost. A moj posao jeste da budem umetnik, da im crtam osmehe, jer biti mama je najlepši životni poziv... P.S. Mami je danas imendan (Sv. Fotina) pa je pravila sve sto ukućani žele! - napisala je Seka pokraj fotografije na kojoj pozira u društvu sinova Jakova i Jovana.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još