NISAM NI SLUTILA DA JE ŽIVOT ZA MENE PRIPREMIO SCENARIO KAO ZA FILM: Verica Rakočević se oglasila emotivnom porukom! (FOTO)

Kreatorka Verica Rakočević trenutno spada u najugroženiju grupu građana i strogo poštuje zabranu izlaska iz kuće, usled pandemije korona virusa, a suprug Veljko joj je najveća pomoć i podrška.

Bračni par provodi vreme u svojoj vili na Avali, a Veričina ćerka Elena Karić sa svojim sinom je završila u karantinu pošto se vratila iz inostranstva u Srbiju.

Verica je iskoristila priliku da kontemplira nad onim što je bilo i šta će biti, pa je uz svoju sliku iz mladosti napisala:

- Bilo je to jednom, davno, u životu još lepom. Možda mi se činio težak tada, ali kad mislim o njemu sa ovoga mesta, želeo bih da se vrati - započela je kreatorka uz citat Meše Selimovića.

- Te davne 1968. godine kao studentkinja Filozofskog fakulteta, demonstrirajući i mladalačkim entuzijazmom 24 sata maštajući o nekom boljem vremenu, nisam ni slutila da je život za mene pripremio scenario kao za film. Sedim na terasi, ne rezimiram, ne podvlačim crtu, nego na iznanađenje mnogih pravim buduće planove i izvlačim pouku kako je optimizam, ljubav prema svemu sto nas okružuje, ljudima, prirodi, životinjama, ono što život čini neprocenjivim blagom. Taj trenutak, bukvalno trenutak, od rođenja do odlaska u Drugu gimnaziju, bez obzira na lepe i manje lepe trenutke. Sami pretvaramo svojim mislima i delima u raj ili pakao. Zato dragi moji, u ovom vremenu kada mislimo da je neizdrživo, teško, uplašeni, verujte, doći će novo vreme sa više empatije, razumevanja. Ostanite kod kuće i volite svoje bližnje. Volite sve - napisala je Rakočevićeva, a njene reči izazvale su pozitivne reakcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Izvor: Blic.rs
Foto: verica.rakocevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.