KOJA JE CENA DOSTOJANSTVA: Koliko novca je Luna Đogani zaradila od "Zadruge"?

Luna Đogani već treću sezonu zaredom učestvuje u rijalitiju "Zadruga", a ovog puta sa njom su u Beloj kući i mama Anabela i otac Gagi. Mnogi komentarišu da su svojim ponašanjem, svađama, tučama i skandalima izgubili i poslednju trunku dostojanstva i ponosa, a često se spekuliše o tome kolike honorare su dobili za učešće u rijalitiju.

Luna je u prvoj sezoni "Zadruge" osvojila drugo mesto i iz rijalitija, koji se završio u junu 2018. godine, izašla je, prema pisanju medija, bogatija za 40.000 evra i automobil vredan 19.000 evra.

Automobil je poklonila ocu, a već kroz dva i po meseca ušla je u drugu sezonu "Zadruge". Tada je, kako se navodilo, dogovorila mnogo veći honorar, a odnela je i pobedu, te je zaradila ukupno 170.000 evra. 120.000 je iznosio ukupan Lunin honorar za 10 meseci provedenih u "Zadruzi 2", dok je 50.000 osvojila pobedom u rijalitiju.

Iako je u drugoj sezoni zaradila ogromnu svotu novca, Luna je nedavno priznala da je sve pare spiskala, da je ulagala u nekretninu i u pevačku karijeru, te da je čak ušla i u dugove koji iznose 25.000 evra.

To je bio glavni razlog da u martu ove godine Luna uđe i u "Zadrugu 3". Ne bori se za glavnu nagradu, već ima poseban status, a kako se šuška njen honorar za četiri meseca boravka u rijalitiju iznosi čak 100.000 evra.

Luna je, dakle, učešćem u sve tri sezone "Zadruge" prema pomenutim pisanjima zaradila ukupno 310.000 evra, kao i automobil.

Ubrzo nakon Lune, u rijaliti se uselila i njena majka Anabela, koja je, prema pisanjima medija za to dobila honorar od 150.000 evra.

Anabela je takođe priznala da je u rijaliti ušla zbog finansijskih problema.

Anabelin menadžer nedavno je za "Blic" otkrio i koliko je Atijasova pre ulaska u "Zadrugu" zarađivala od nastupa.

- Cena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom peva – rekao je Anabelin menadžer Saša.

Kada je reč o ceni nastupa Lune Đogani, u medijima se šuškalo da nastupi iznose 3.000 evra, što Lunin menadžer nije ni potvrdio, a ni demantovao.

- Mi smo išli i na prodaju karata, ali i na ugovorenu cenu. Otprilike je tako neka cena bila, nekad iznad, nekad ispod. Bilo je mnogo sabotiranja i to se zna. Ali ono što mogu da garantujem je da je Luna devojka koja gledamo samo sebe i svoju karijeru. Ulaže koliko god može kako bi bila što kvalitetnija - naveo je on.

Gagi, s druge strane, ima manji honorar od ćerke i bivše supruge.

Kako se piše, on zarađuje 2.000 evra nedeljno, te bi u slučaju da ostane do kraja iz rijalitija izašao sa oko 80.000 evra.

Marko Miljković, koji je takođe u centru pažnje zbog veze sa Lunom Đogani, ali i žestokih svađa sa Anabelom, u "Zadrugu 3" ušao je navodno za honorar od 50.000 evra.

Od učešća u rijalitiju su, po svemu sudeći, ipak najviše profitirali bivši supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović jer su nakon "Zadruge" najbolje unovčili svoj život pred kamerama.

Iz prve sezone "Zadruge", u kojoj su učestvovali, Kija je izašla kao pobednica, a zaradila je oko 130.000 evra - 80.000 od honorara i 50.000 od pobede. Međutim, nakon toga je postigla veliku popularnost, počela da se bavi pevanjem i od nastupa zarađuje ogromne honorare.

Sloba je, kao neafirmisan pevač, u "Zadrugu 1" ušao bez honorara, ali mu se učešće ipak isplatilo, barem u novčanom smislu. Postao je jedan od najtraženijih pevača u regionu, cena njegovog nastupa je skočila, lokali u kojima peva su puni, a nastupe ima zakazane mesecima unapred, te od pevanja sada više nego odlično zarađuje.

Kako se pisalo, Kija po nastupu zaradi više od 4.000 evra, dok Sloba zarađuje nešto više od 3.000 evra.

Izvor: Blic.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.