NIKOME NE POLAŽEM RAČUNE: Slavica Ćukteraš iskreno o novoj ljubavi, kritikama i bivšem mužu

Pevačica Slavica Ćukteraš pre godinu dana rastala se od golmana Vladimira Avramova, sa kojim se zabavljala od 2013. godine, a za kog se tajno udala 2016. godine. Ona je godinu dana krila od javnosti krah braka, o čemu je nedavno progovorila.

Iako je dovoljno vremena prošlo da zaboravi bivšeg i krene u novu romansu, pevačica još uvek čeka pravog.

- I dalje verujem u ljubav, ona je pokretač. Ja sam žena koja voli da voli i da bude voljena. Ipak, nisam od onih koji bi srljali iz veze u vezu. Kada se pronađe neko vredan moje pažnje, to će se već čuti - poručuje Slavica kroz smeh na početku ispovesti za magazin "Blic Super TV".

S obzirom na to da je jedna od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni mnogi misle da joj se muškarci udvaraju na svom koraku. Međutim, pevačica tvrdi da nije takva situacija.

- Ma, kakvi udvarači, beži, molim te, nema toga kod mene. Stižu svakakve poruke, inboks mi je pun, ali ja to i ne gledam, osim ako ne želim da se dobro nasmejem - otkriva pevačica.

Primetno je i to da je Slavica otkad se vratila na muzičku scenu veoma srećna i zadovoljna, te kaže da je spremna da se vrati u vrh estrade.

- Presrećna sam što sam se vratila, a to sam učinila zbog sebe i zbog publike koja nijednog trenutka nije odustajala od mene. Istina, sve se nekako brzo promenilo u muzici i stalno se pojavljuje nešto novo, ali ja sam oduvek bila svoja, imala sam svoj fazon i neću biti skromna ako kažem da imam posebnu boju glasa koja se mojoj publici dopada, te mislim da za mene nema zime. Nije lako vratiti se, ali sam sada tu i spremna sam - poručuje pevačica koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Budući da se šuška da je uzrok njenog razvoda bio to što joj je bivši suprug branio da se bavi pevanjem i da nastupa. Slavica to negira.

- Jao, ne! Ovo pitanje sam toliko puta čula u životu i svaki put imam istu reakciju - prevrnem očima. To je notorna glupost, stvarno, ja sam bila ta koja je želela da se posveti porodici, suprugu, detetu kome je trebala majka. Naravno, ne osuđujem žene koje se vrate brzo poslu, taman posla, nemamo svi mogućnost da ne radimo, ja sam je imala. I tu je kraj priče - objašnjava pevačica koja je zbog epidemije virusa korona morala da odloži premijeru nove pesme.

- Moj tim i ja smo imali plan da nova pesma izađe do kraja marta, ali videćemo šta će biti. Pesma “Ubija” je spremna, ja sam je već najavila, ali kada će se desiti, sada ne mogu sa sigurnošću da kažem. Ali sigurna sam da će se svideti publici, drugačija je od prethodnih, a opet sam je otpevala na svoj način, onako kako moja publika to voli - otkrila nam je Slavica.

Ovih dana se piše o raskidu Milice Todorović i Petra Strugara, koji su se često družili sa Slavicom tokom njihove veze.

- Ne bih toliko da pričam na tu temu, jer nije moje da pričam o tome. Oni najbolje znaju šta im je činiti, a vreme će pokazati sve - bila je suzdržana pevačica.

Dok traje vanredno stanje u našoj zemlji, Slavica provodi vreme kod kuće sa ćerkom Viktorijom, baš kako nalažu nadležni organi.

- Kao i svi drugi, kod kuće sam sa detetom, ne izlazim bez neke preke potrebe, osim ako moram u nabavku. Posvećena sam ćerki, ali našla sam i zabavu za sebe, muzika je uvek tu, društvene mreže, serije, filmovi... Živimo u vremenu kada nam je omogućeno mnogo toga da bismo mogli da se zabavimo. Istina, ne volim da budem zatvorena u kući i jedva čekam da sve ovo prođe - iskrena je Slavica.

Svi pevači, pa i Slavica, nisu u mogućnosti da nastupaju tokom vanrednog stanja. Pevačici je žao zbog toga jer je tek nedavno krenula da nastupa punom parom posle višegodišnje pauze:

- Naravno da ovo utiče finansijski na sve nas koji se bavimo muzikom, ali dobro, šta je - tu je, bitno je da smo zdravi. Meni je žao jer sam se tek zahuktala, krenuli smo jako sa nastupima, a sad je sve to stopirano, ali provodićemo se ponovo, obećavam.

Slavičine fotografjie na društvenim mrežama, a na kojima je provokativna, dižu prašinu u javnosti.

- Je l' mi oni plaćaju internet? Mogu da radim šta hoću, slobodna sam žena, nikome ne polažem račune. Ne radim ništa što ne rade drugi, samo sam ja javna ličnost, pa može svako da mi sudi. A nisam primetila da se ljudima ne sviđa, lajkovi pršte. Ponosna sam na godine, izgled, pa što da na pokažem!

Izvor: Blic.rs
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još