TO JE ZA MENE OSTVARENJE SNA: Lena Kovačević postala deo međunarodne muzičke agencije

Lena Kovačević može da se pohvali činjenicom da je i zvanično postala deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće "Pasion Turca" kao muzičar sa Balkana, a to ovoj lepoj pevačici daje vetar u leđa da uvek bude bolje u poslu kojim se bavi.

- Mnogo sam se radovala kada sam postala deo ove muzičke agencije koja ima svoja predstavništva u Madridu i Instanbulu. Postala sam deo njihovog kataloga gde su velika svetska muzička imena. To je za mene ostvarenje sna. Ne devojačkog, ni onog kada sam studirala, već dečjeg, kada sam počela da se bavim muzikom. Za ovu produkcijsku kuću izdaju, između ostalih, Lara Fabian, Mariza, LP, Boney M, Bonnie Tyler, Monica Molina, Dulce Pontes, Kool and The Gang, Loreena McKennitt, Luz Casal, Randy Crawford, Neil Rodgers, Ornella Vanoni, Paco de Lucía, Pink Martini, Strauss Festival Orchestra, The Weather Girls... Mnogo pevača i mnogo sjajnih grupa. Toliko mi je drago što sam se našla u toj plejadi muzičara i što će se moja pesma na srpskom jeziku naći na radio stanicama u Turskoj. Imala sam prilike da se obratim na turskom nacionalnom dnevniku da pružim podršku tamošnjem narodu da ostane kod kuće. Definitivno, to je najvažnija stvar koja mi se desila ove godine - kaže Lena, i dodaje da uveliko radi na novim pesmama.

Ona je dodala da se trudi da dok traje izolacija vreme provede što je bolje moguće i kvalitetnije.

- Imam puno stvari da se radi. Sreća da se bavim kreativnim radim, pa mogu i kod kuće da stvaram - istakla je ona, i dodala da se sređuje i kod kuće jer se tako bolje oseća.

Izvor: Blic.rs/PulsOnline
Foto: lenakovacevic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.