ACA LUKAS ISKRENO: Posle Sonje mi svaka veza traje kao jogurt!

Aca Lukas kaže da su mu sve devojke koje je imao posle razvoda od treće supruge Sonje trajale kao jogurt. Pevač napominje da se zbog toga nikad više neće oženiti.

- Svaka veza mi traje kao jogurt! Zato ne bih voleo da se oženim ponovo - kaže folker, koji je posle supruge Sonje imao razne romanse.

Aca dodaje da mu smeta što devojke koje ga posećuju tokom pandemije korone moraju da ostanu kod njega celu noć.

- Desi se da dođu u 18 sati, kada počinje policijski čas i moraju da ostanu do pet ujutru! To je mnogo, poželim da odu oko ponoći kako bih eventualno zamenio goste, ali to je nemoguće! Kako da ih pošaljem kući, pa da ih policija uhapsi?! Posle bih morao da ih vadim iz zatvora. Zato od ponoći do pet ujutru uglavnom igram igrice, a gosti navijaju. Tokom pandemije korone svuda ponavljaju "Ostanite kod kuće!" A ja imam fobiju od te rečenice jer su mi sve tri bivše žene stalno to ponavljale - priča pevač.

Folker kaže da mu u stan više ne dolaze pevači i pevačice i da je s njima prestao da se druži otkad se razveo od Sonje.

- Moja treća supruga volela je ta estradna druženja. Zbog nje sam išao na takva okupljanja samo da bih joj učinio. Ali to su bila silovana prijateljstva! Okupe se pevači, pa pevaju kao da smo na Evroviziji, a onda svako svakog ogovara. Sve ih izjeda sujeta, samo ih zanima ko je imao više publike na nastupima i pregleda na Jutjubu. Godinama sam vodio lažan život jer na estradi nema pravih prijateljstava. Da mi danas neko pokloni kuću u kraju gde žive pevači, ja bih odbio - završava priču Aca.

Aca kaže da je za njega san gubljenje vremena.

- Ako spavam duže od pet sati, probudim se umoran. Navikao sam organizam da malo spavam ili čak da ne spavam uopšte - kaže Aca.

Izvor: Kurir.rs/Informer.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.