NJIH DVOJE SU DUGO U ŠEMI, ONA JE UPOZNALA I NJEGOVU FAMILIJU: Marija Ana Smiljanić otkrila sve detalje Luninog i Gastozovog odnosa

Udarna tema u Beloj kući svakako jeste i ljubavni brodolom Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji je sinoć bio suočen sa lažima svoje devojke koje su ga dovele do ludila. Naime, otkriveno je da je Luna lagala sve oko sebe, kao i svog dečka da je bila u tajnoj šemi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, ali i da se sa njim videla pred ulazak u "Zadrugu 3".

Pevačica Marija Ana Smiljanić, koja je inače bliska Gastozova drugarica i zna sve detalje njegovog odnosa sa Lunom, odlučila je da je razotkrije do kraja, te je otkrila sve detalje odnosa Đoganijeve i Marinkovića.

- Ona je odmah posle "Zadruge 1" blejala sa Gastozom. Tada je bila baš utučena zbog raskida sa Slobom. Patila je za njim, bili smo svi zajedno kod Gastozove familije u njegovoj vikendici. Luna je tada bila sa nama, upoznala je sve. Baš su se viđali u tom periodu, a rekla bih da su bili u šemi. Logično je da su imali nešto i pre njenog ulaska u "Zadrugu 3", ne bi tek onako došla da sedi sa Gastozom u kafiću. Zna se iz koje je namere ona došla tada. Tu su bile još neke devojke, on nije mogao samo njoj da se posveti, pa se ona smorila i otišla - rekla je Marija Ana i otkrila da ju je Luna otpratila sa društvene mreže Instagram iz ljubomore.

- Pretpostavljam da me je Luna sa Instagrama otpratila iz ljubomore zbog Marka, jer nije imala drugi razlog da me otprati. Mada joj ja nikad nisam bila simpatična. Videla sam da me je i Marko otpratio, jer je verovatno ona insistirala. Vidim da devojka i te kakvu mržnju gaji prema meni. Izmislila je i da sam Filipa pljuvala. Sve i svašta se pričalo, da sam ja bila sa Markom i slične gluposti... Na moru smo bili zajedno, ali je tu bila i Markova bivša devojka, tu je bilo celo društvo. Mi smo se samo družili. Bila je na mene ljubomorna zbog Marka, ali i zbog Gastoza, jer smo se on i ja baš intenzivno družili, dok su oni bili u toj nekoj šemi. Zato me je otpratila sa Instagrama, a zato me i pljuje.

Izvor: Pink.rs
Foto: marija_ana_official/Instagram

Pogledajte još