LUNA VOLI DA BUDE PAĆENICA: Marko Miljković otkrio kako se osećao dok je Đoganijeva histerisala nakon raskida (VIDEO)

Novinari su sinoć želeli da čuju i kako se Marko Miljković osećao kada je video da je Luna Đogani doživela nervni slom, kao i zbog čega joj nije prišao nakon raskida, pa je ovaj zadrugar odgovorio na to pitanje.

- Loše sam se osećao, nije mi bilo prijatno da je slušam. Bilo mi je loše. Zašto joj nisam prišao? Rekao sam sve... Nisam išao tamo do zatvora. Ja sam čuo u dvorištu vrisku, čuo sam sve, nije mi bilo dobro... Ali opet, tu su joj mama, tata... Ja kada bih otišao ona bi se još više isponižavala. Kako da joj pomognem u tom trenutku? Da je zagrlim to bi značilo da joj dajem lažnu nadu. U prvom njenom izlaganu desio se kiks, počela je da se upliće u laži. Nema potrebe niti da saznajem, niti da doznajem takve stvari... Ona je rekla jednom da hoće da se opravda. Stvarno nema nikakvog opravdanja za to. Ulazila je iz greške u grešku. Nisam je dobro naučio, zato je završila kako je završila. Ja sam njoj hteo sve od srca. Ja sam sebe ponizio u mnogim situacijama, da bih nju izdigao. Kako je počela da pravi sr*nja, tako je njena karijera pala. Sve je izgubila. Sve je krenulo da joj se ruši - rekao je Marko.

- Ja ne znam da li je ovaj čuvek zaboravio da je ostavio devojku u finalu? Sve je on stvorio i snimio pesme umesto nje... - govorila je Anabela Atijas.

- Luna voli da se prema njoj ponašaš kao prema paćenici. To voli i to je dokazala... Evo, ja sam rekao: "Ponašaš se prema Luni kao prema paćenici, ona će uvek da ti dođe", desio se raskid, pojavila se posle dva minuta. Gastoz to voli. Neka se spare zajedno i uživaju u svom životu. Napravila je scenu sama sebi. Ne vidim Lunu i sebe u budućnosti zbog tih stvari koje je radila. Rekao sam za Gastoza i tu ekipu da su pozitivne budale, zezaju se tamo, ubacuju rovce, baš ih briga što se devojka kida. Slobodno mogu da se uvrede - dodao je Marko u nastavku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još