JADNICA U HAREMU: Jelena bin Drai odgovorila na prozivke hejtera! (FOTO)

Jelena bin Drai već godinama živi u Dubaiju, sa suprugom - šeikom Saidom bin Draijem, i njihovom decom. Mnogi komentarišu njen život u lošem smislu, da je jedna od mnogih žena koje njen suprug ima, te je Jelena sada odlučila da stavi tačku na prozivke objavivši neke od negativnih komentara na društvenoj mreži Instagram.

"Jadnica u haremu", "Ne mora da bude lepa, kad joj muž uvek ima novu i lepšu. Koji si redni broj?", bili su samo neki od komentara.

Nekadašnja misica je u opisu objave napisala:

- Poslovice i izreke su deo svakodnevnog govora, izrazi su velikog iskustva, uvek nose pouku i putokaz za društveno i moralno ponašanje. To su mudrosti potekle iz naroda koje se uvek prihvataju kao istina. Najčešće su sažete kao filozofske misli koja često ima ritmičnost svojstvenu narodnim pesmama. Ova zbirka kao uostalom i sve druge narodne umotvorine poput moje omiljene "prodala veru za večeru" jasan su dokaz koliko su ovi divni produhovljeni pojedinci duboko religiozni, koliko su rečiti,kako prosto, ali opet lepo i uzvišeno, a često puta i jedrim humorom jednostavno iskazuju osećanje, bez da su ikada čuli za pravila po kojima se slažu misli u lep govor i besedu - napisala je Jelena i dodala:

- Poslovice, izreke i zagonetke krasi bogatstvo duha i izvanredan smisao za humor i satiru. Pojedine narodne umotvorine su oblik narodne književnosti koja se u narodu najduže održala, te se i danas koristi u 21. veku među pojedincima, evo ove vrste. Laku noć svirači, pesmom ste me opili, laku noć svirači, dušu ste mi dirnuli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: jelenabindrai/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.