Drogba: Imamo šanse za titulu

BEOGRAD, 4. januara 2011. (Beta) - Fudbaler Čelsija Didije Drogba rekao je da su svi u klubu nezadovoljni rezultatima, ali da veruje da njegova ekipa može da odbrani titulu u Premijer ligi.

Drogba je britanskim medijima rekao da u svlačionici "plavaca" nije dobra atmosfera zbog veoma loših rezultata Čelsija, koji je ostvario jednu pobedu na poslednjih osam prvenstvenih utakmica.

"Poslednje dve nedelje (trener) Karlo Ančeloti je nezadovoljan, niko u ekipi nije srećan. Čelsi nije navikao na poraze, zbog čega je u svlačionici veoma loše. Ali, sezona je duga i normalno je da se dešavaju promene", rekao je Drogba.

"Sutra igramo protiv Vulverhemptona i nadam se da ćemo prevazići lošu fazu. Potrebna su nam tri boda, to je najvažnije", dodao je kapiten reprezentacije Obale Slonovače. Drogba je rekao da su na njegov nastup uticale povrede i malarija, ali da će se žrtvovati za ekipu i nastaviti da igra.

Drogba je rekao da su na njegov nastup uticale povrede i malarija, ali da će se žrtvovati za ekipu i nastaviti da igra.

"Još nisam 100 odsto spreman, ali se u svakoj utakmici trudim da popravim igru i pomognem ekipi. Ova sezona je bila veoma komplikovana, imao sam problema sa fizičkom spremom i nije mi bilo lako da vratim snagu. Uvek sam se žrtvovao za tim, a i potreban sam Čelsiju", rekao je on.

Drogba je ocenio da Čelsi može da odbrani titulu, iako ima šest bodova manje od prvoplasiranog Mančester junajteda i utakmicu više.

"U sličnoj smo situaciji kao prošle sezone, ali možda su povrede i neefikasnost uneli loše raspoloženje u ekipu. Iako mnogi misle da smo u veoma teškoj situaciji, mislim da još imamo šanse da osvojimo titulu", rekao je napadač Čelsija.

"Sve je moguće, ali ne smemo sebi da dozvolimo greške i moramo da budemo nepobedivi na Stamford Bridžu. Ne znam da li će doći novi igrači u januaru. To je komplikovano - novi igrači ne garantuju pobede. Mi ćemo u svaku utakmicu ulaziti kao da je finale – potrebne su nam pobede", dodao je Drogba

Pogledajte još