OBOJE SASLUŠANI U POLICIJI: Dušica Jakovljević prijavila bivšeg supruga zbog nasilja nad sinom

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je u sredu prijavila policiji da je njen bivši suprug Aleksandar Miljuš bio nasilan prema njihovom sinu, juče je na saslušanju u policijskoj stanici Vračar izjavila da ne želi krivično da ga goni!

Dušica je dan ranije pozvala policiju tvrdeći da je njen bivši suprug sina gađao ključevima.

- Policija je o prijavi voditeljke obavestila Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu. U tužilaštvo će biti dostavljen izveštaj o događaju, ali ne i krivična prijava za nasilje u porodici, jer je Dušica Jakovljević juče ipak odustala od gonjenja bivšeg supruga - kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, Dušica je objasnila na saslušaju u policiji da ona i producent "Emoušna" ne žive zajedno, kao i da deca redovno obilaze oca. Kako izvor Kurira otkriva, dečak nema povrede.

- O svemu što se dogodilo biće obavešten i nadležni Centar za socijalni rad, kao i tim za koordinaciju, koji čine zamenik tužioca, predstavnik Centra za socijalni rad i nadležni policijski službenik, kako bi se porodica stavila pod nadzor i kako bi se procenilo da li postoji rizik od nasilja i ubuduće - objašnjava izvor.

On dodaje i da se ne isključuje mogućnost da se voditeljka ipak predomisli i pokrene gonjenje bivšeg supruga.

- S obzirom na to da nema povreda, sada samo od nje zavisi da li će Miljuša goniti za nasilje u porodici ili ne - dodaje izvor.

Novinari Kurira pozvali su Dušicu za komentar, ali ona nije želela da priča o incidentu, kao ni njen bivši suprug. Pre toga se ovom mediju javio na telefon i rekao:

- Ne dajem nikakve izjave za ovakve lagarije. Puno zdravlja vam želim.

Dušica s Miljušem ima i stariju ćerku, a s bivšim mužem je u korektnim odnosima. Njih dvoje su zajedno i proslavili njen rođendan 2018. godine, nakon što je doživela neprijatnost kad joj je zapaljen džip. Voditeljka "Zadruge" i njen bivši muž upoznali su se na radnom mestu, u produkciji u kojoj su tada oboje bili zaposleni. Razveli su se 2014. godine.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.