Zanimanje: Degustator kondoma

Za posao koji se plaća u Australiji se prijavilo nekoliko hiljada muškaraca, u očekivanju da će se naći među 200 srećnika koji će dobiti posao - degustatora, "testera" kondoma firme "Dureks", najvećeg svetskog proizvođača te "opreme". 

Australijska filijala "Dureksa" je preko medija, ali i bilborda, pozvala muški deo populacije da se, kako je rečerno, "prijave za najbolji i najzanimljiviji posao na svetu, tako što će postati testeri uživo za njihove kondome".

"Nudimo vam najuzbudljiviju 'sexegzekutivnu poziciju', posao zvaničnog testera kondoma čije će procene, uz puno ime i prezime, ući u reklamne kampanje i garantne listove.

A ako na otkrivanje identiteta pristane i partnerka s kojom ste obavljali testove, preporuke postaju još uverljivije" - ubeđuje zainteresovane jedan oglas.

"Jedina nagrada za obavljeni posao je - vaše pravo da se hvalite da pripadate 'stotini izabranih' zbog specijalnih kvaliteta" - zaključuje se u tekstu na reklamnom panou "Dureksa" koji prati fotografija prsate manekenke u mantilu medicinske sestre koji jedva da krije njene draži, javio je Rojters.

"Uz dobijanje ovog, doduše neplaćenog posla, na osnovu vašeg CV, životne biološke i radne biografije, zaista ćete biti u stanju da se pred prijateljima hvalite specijalnim sposobnostima koje posedujete, a da ne pominjemo ulogu koju ćete dobiti u očima pripadnica lepšeg pola" - uverljiv je Sem Vajt, direktor marketinga "Dureksa".

On je naglasio da 200 "najvrednijih" za testiranje besplatno dobija različite vrste "Dureksovih" proizvoda i ulaze u uži izbor za imenovanje "stotine velikih", a jedan srećni dobitnik iz te stotine dobiće 1.000 australijskih dolara (oko 854 američka).

Jedina obaveza "degustatora" je da marketing "Dureksa" redovno obaveštavaju šta o kvalitetu kondoma misle oni i njihove partnerke, a na osnovu njihovih ocena proizvodi će se eventualno poboljšavati.

Za "posao" mogu konkurisati samo Australijanci, a u prijavnom formularu moraju odgovoriti na pitanje zašto misle da su baš oni pogodni za testere. Ako pri tom pokažu i smisao za humor, to će svakako pomoći izboru.

(FoNet)

Pogledajte još