NAKON DRAME KOJU JE PREŽIVELA, OGLASILA SE NATAŠA BEKVALAC EMOTIVNOM PORUKOM: Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac objavila je na društvenoj mreži Instagram objavila svoju fotku i u opisu napisala emotivnu poruku koju je uputila svojim fanovima i pratiocima.

Inače, novosadska barbika je za vreme vanrednog stanja doživela neprijatnost kada joj je nepoznati muškarac upao na salaš u kom je živela u Čeneju.

Naime, Bekvalčeva je prokomentarisala i izolaciju, ali i lepe stvari koje su počele da joj se događaju otkako je, kako kaže, otklonila strah i prigrlila slobodu.

Zanosna plavuša je u opisu objave napisala:

- Dugo mi je trebalo da se "odvežem" od ovog stanja, da počnem da komuniciram sa ljudima, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi, sednem u auto, da se ne bojim! Čudan neki period, još jedna lekcija, vraćanje na put koji je jedini ispravan. Na put ljubavi- rekla je Nataša i dodala:

- Čim sam otpustila strah i udahnula slobodu, počele su da se dešavaju predivne konekcije, dobra energija, počela je ponovo da mi se dešava muzika. Polako ulazim u proces stvaranja albuma, radujem mu se kao da mi je prvi i jeste prvi! Ulazim kao nova, spremna za novo, kao da nikada do sada nisam to radila, kao da nemam iskustva, predivno je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još