DRUGA IZDAJA: Luna Đogani lomila sve pred sobom zbog svađe sa Markom Miljkovićem (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković nastavili su da se svađaju u hotelu, a tom prilikom osim što su spominjali Jelenu Pešić, Luninu majku Anabelu i sestre, spomenuli su i Manuela Stojanovića s kojim je Marko već duže vreme u veoma lošim odnosima. Ovom prilikom Miljković je poručio Luni da ga je drugi put izdala, nakon što mu je prećutala "druženje" sa Gastozom.

- Hoćeš da ja budem kriv za naš raskid? - rekao je Marko.

- Koji raskid? - upitala je Luna i počela da urla.

- Sutrašnji! - rekao je Marko.

- Zašto hoćeš da raskineš sa mnom? Zašto? Ja te volim! Zašto me ne voliš? Oprosti mi što sam te lagala! Pogrešila sam! Zašto me ne voliš? Ja znam da me ne voliš. Pogrešno me voliš - rekla je Luna.

- Ti si najgora! Ne volim te i šta ćemo sad? Idi, divljaj! J*bi mater svima! Idi redom. Šta hoćeš? Ja te ne volim, šta? Ko te voli? J*bem ti budalu - nastavio je Marko.

- Niko! Ja nemam nikoga! Šta sam ti ja koji k*rac? Ja tebi naručujem pesmu, a ti gledaš u kocku. Bitan ti je broj koji ćeš da dobiješ - nastavila je Luna.

- Ja tebi ništa ne pružam! To nije istina što ti lupetaš! J*bo te, šta će meni ova sr*nja? - rekao je Marko.

- Šta će tebi ova sr*nja? Ostavi me, idi sa Jelenom Pešić. Tvojom savršenom devojkom. Ja niti sam normalna, niti imam porodicu kako treba, niti bilo šta. Ona sve to ima. Što ne ideš s njom? Ona je tvoja devojka za budućnost, tvoja žena. Ćutiš dok me pljuje, sve radiš iz plana, čekaš da me ostaviš 7. jula! I onda napravi dete njoj! - nastavila je Luna.

- 14. jula! Luna, hoćeš li da se smiriš ili ćeš da nastaviš tako da lupetaraš? Ti si najlošija osoba na svetu, generalno. Čekaj, nisi mi prećutala još jednu stvar? Nisi? - rekao je Marko.

- Koju stvar? Sve sam ti rekla onaj dan kada sam ti šaputala, sve je tako bilo - rekla je Luna.

- Otkako si ušla! Pre neki dan si mi rekla nešto... Ja ti lepo kažem. Ne pričam ti za to, pričam ti za neke fotomontaže - nastavio je Marko.

- Za tebe? Rekla sam ti za tebe i Manuela - rekla je Luna.

- Prvi put si mi rekla pre dva, tri dana... - dodao je Marko.

- Odmah sam ti rekla! Odmah! Da je objavio prepiske gde ga je tvoj drugar tužio jer su to fotomontaže - nastavila je Luna.

- Ti si meni pre dva, tri dana rekla da je fotomontaža, a ja sam tri meseca razbijao glavu. Tek pre tri dana sam saznao da je fotomontaža! Druga izdaja! G*vno jedno! Radi šta hoćeš! J*bem li ti majku u pi*ku! - besan je bio Marko.

- Nemoj da ideš Marko, odmah sam ti rekla! - dozivala ga je Luna.

Marko je izašao iz hotela, a Luna je ostala u ovom delu Zadruge, počela da plače i urla.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još