NE ZNAM ZAŠTO ME TRPI, JA NISAM DEVOJKA ZA NJEGA: Luna Đogani iskreno o ljubavnoj vezi sa Markom Miljkovićem (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević je otvorio večerašnja "Pitanja gledalaca", a jedno pitanje bilo je upućeno Marku Miljkoviću.

- Kako to kad se ti dereš i unosiš Luni u facu to je smirivanje situacije, a kad Anabela to uradi onda je to poziv na agresiju - bilo je pitanje za njega.

- Pokušavao sam da je smirim, drao sam se, držao sam joj ruku na ustima. Nisam hteo da je povredim na bilo koji način. Nisam znao šta drugo da radim nego da se derem kao ludak ispred nje. Uspeo sam malo da je smirim. Nije mi bila namera da budem agresivan, nego da prestane i da se ponižavamo zajedno. Hoću da se izvinim produkciji što sam iščupao kameru, podržavam tu kaznu. Ta kamera je snimala krupan kadar nas dvoje kako se blamiramo, iščupao sam je da se ne blamiramo tako u krupnom kadru. Ja Luni od prvog dana kako joj je ušla majka kažem da joj priđe i da pričaju lepo, nije rešenje da se bockaju za stolom, kad ju je opsovala, rekao sam joj da se izvini. Ja potenciram na lepom razgovoru. Hvala i Blankicinom rođendanu što je osvestio Lunu da treba da sedne i lepo razgovora sa majkom - rekao je Miljković.

- Lep si i zgodan momak, možeš da imaš bilo koju devojku, zašto trpiš ponašanje Lunino kad je patološki lažov - bilo je sledeće pitanje za Marka.

- Zato što puno vredi i što je puno volim - rekao je on.

- Ja sam jutros rekla Marku da ne znam što me trpi, baš kao to pitanje, da nisam devojka za njega, da to treba da shvati, da ja trenutno nisam ni za koga dobra. To je moj psiholog rekao, da nisam sposobna za vezu. Rekla sam mu da ne znam dokle će da trpi te moje stvari, a on je rekao istu ovu rečenicu kao i za stolom - dodala je Luna Đogani.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još