POKLON VREDI 225.000 EVRA: Katarina Grujić za rođendan dobila stan u Beogradu na vodi

Katarina Grujić preksinoć je na jednom beogradskom splavu proslavila 28. rođendan. Pevačica je na poklon dobila 101 ružu, čivavu i stan! Katarina je na proslavi okupila najuži krug prijatelja i istakla da je upriličila proslavu za dvadesetak osoba sa kojima provodi svakodnevicu.

Definitivno, poklon koji je obeležio ovogodišnji rođendan jeste stan vredan 225.000 evra u Beogradu na vodi koji je dobila od roditelja.

Kaća nije imala pojma šta joj se sprema! Tata Gruja i mama Biljana odlučili su da joj kupe stan u Beogradu na vodi kada su nedavno posetili Đanija, koji živi u tom nasilju, pa da su kaparisali stan od 90 kvadrata.

- Ima dnevnu i tri spavaće sobe. Najviše im se dopala terasa na koju se može izaći iz dnevne i jedne spavaće sobe - piše Informer.

Domaći mediji pišu da nakon što je isekla tortu, tata joj je uručio ključeve stana i rekao joj da već sutra može da se preseli. Kaća je počela da skače od sreće i ljubi roditelje.

- Iskreno ne bih još o tom delu privtnog života da pričam, kada sve bude zvanično i na papiru onda ćete i saznati - rekla je Katarina za portal Alo.rs.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još