HAOS ZA CRNIM STOLOM: Luna Đogani pravdala agresiju Marka Miljkovića (VIDEO)

U Beloj kući, tokom reklamnog bloka, zadrugari su nastavili da komentarišu odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića. Luna je prišla Marku i popovala mu zbog potresnih scena koje su imali priliku da vide na malim ekranima.

Međutim, Miljkovića to nije mnogo potreslo, pa je hteo malo da prezalogaji.

- Šta da radimo sada? Ništa, ćuti i trpi kritiku! Najgori smo i to je to - rekao je Miljković dok je jeo.

U raspravu se umešala i Anabela Atijas, koja je još jednom pokušala da svojoj ćerki Luni otvori oči, dok je ona pravdala svog dečka i preuzimala krivicu na sebe.

- Postoje dve varijante, ispada da sam te ja tako vaspitala, ili drugo da je tebe nešto navodilo da se tako ponašaš. Nisi ti problem! Misliš da bi bila takva sa nekim ko bi te držao kao malo vode na dlanu? - rekla je Anabela.

- Ja sam kriva! Pričali ste tako i za Slobu! 100 puta sam rekla da me ne dirate! Nije trebao da me vuče iz kazina! - histerisala je Luna, pravdajući Marka.

Gagi Đogani iako je video kako se Miljković ophodio prema njegovoj ćerki, nije hteo da osudi njegovo ponašanje, ali je i dalje pokušavao da okrivi Anabelu za sve.

- Ima mnogo više razloga zbog kojih sam ja ovde nesrećna! Ja prva mogu da skočim na Marka, ne znam kako bi se većina postavilo da su imali ovakvu devojku! - govorila je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još