BAKA U TOP FORMI: Marijana Mateus pokazala izvajano telo u mini majici (FOTO)

Srpska dizajnerka Marijana Mateus slovi za jednu od najzgodnijih dama na domaćoj javnoj sceni.

Bivša supruga jdnog od najuspešnijih srpskih biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa u 49. godini i dalje pleni pažnju javnosti svojim savršenim izgledom.

Modna kreatorka majka je troje dece, a njena najstarija ćerka Dajana podarila joj prvo unuče. Međutim, gledajući Marijanine fotografije na društvenoj mreži Instagram retko ko bi poverovao da je ona već tri godine baka.

Ona već godinama unazad živi u Londonu, a posle skoro dva meseca koliko je provela u izolaciji, Marijana je izašla u park, te prikazala kako izgleda njen trening. Kako je objasnila, treninzi su joj bekstvo od teških dana.

- Izazovna vremena zahtevaju najbolju verziju nas samih. Svima nam je dato istih 24 sata u danu. Kako ih koristite, tako će i uticati na rezultate u ličnim i profesionalnim ciljevima. Za mene je vežbanje najbolje "bekstvo" od granica karantinskog života, dajući mi slobodan um i čist fokus. Veoma je lako da se izgubimo u svemu što se događa oko nas, pa je posebno važno da blagostnaje ostane naš prioritet - napisala je Marijana pored svoje fotografije u kratkoj majici pokazavši izvajan stomak, a njeni fanovi poručili su joj da izgleda poput devojčice.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marijanamateus/Instagram

Pogledajte još