NISAM ZNAO DA JE TOLIKA JAJARA: Kristijan Golubović žestoko prozvao Staniju Dobrojević

Sve su prilike da će Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ponovo završiti na istom mestu, odnosno na imanju u Šimanovcima, u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Kristijan je već potpisao ugovor, a budući da je ova sezona posvećena najvećim zvezdama ovog TV formata, vrlo verovatno je da će jedan od glavnih favorita za pobedu biti i Stanija.

Njih dvoje su se već dva puta sreli pred televizijskim kamerama u tekućoj godini, a da pre toga godinama nisu govorili zbog zajedničkog učešća na "Farmi". Oba ova susreta prošla su "čupavo", a nakon poslednjeg Golubovićevog intervjua nema sumnje da će njihovi odnosi postati još zategnutiji.

- Nas dvoje smo imali dogovor: ako pre nje napustim rijaliti, obezbediću joj pobedu, a ona će mi zauzvrat dati deo nagrade. Međutim, Stanija se zaljubila u mene i kada je naišla na hladan tuš, nije htela ni dinar da mi da - ispričao je Kristijan.

- Ne znam zašto je ona pomislila da možemo da se zabavljamo ili da joj pravim decu. Ona je dobila 25.000 evra i trebalo je da mi da 12.500. Na kraju mi je dala 11.900 evra, rekla mi je da nije imala još 600. Nisam znao da je tolika jajara - rekao je Kristijan za "Informer".

Izvor: Svet.rs/Informer
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.