OPET SAM ISPALA BUDALA: Luna Đogani pobesnela zbog snimka svoje svađe s Markom Miljkovićem zbog Jelene Pešić (VIDEO)

U emisiji "Gledanje snimaka" prikazana je i situacija kada je Luna Đogani za crnim stolom, tokom jednog od sastanaka, prebacivala dečku Marku Miljkoviću zbog njegovog ponašanja prema Jeleni Pešić.

- Meni je bilo bezveze to što je Jelena rekla, jer je ispalo kao da je rekao zbog mene nešto. Kada je bilo pitanje za izolaciju, ja sam tog trenutka počela da plačem i više se nisam vraćala za sto. On je sam ustao i rekao. Niko to nije tražio od njega. I bezveze mi je bilo kada je Jelena to rekla... Opet sam ja ispala budala, Marko je opet ispao kao neko ko je hteo nju da digne, a meni zamazao oči. Hoću da stavim tačku na ovu priču - rekla je Luna.

- Marko je svestan da su oni meni dali prostora to da radim. Sinoć sam čula da se oni raspravljaju i iskreno, ja sam rekla da sam zaljubljena u Marka i da vidim šta ćemo da dobijemo. Onda sam rekla: "Luna, hajde da zaboravimo svaki klip i izjavu. Svako sledeće blaćenje mene, nemaš šta da mi zameriš". Marku mislim da nije lako i molim sve vas da mi ne prilazite s ljubičastim bojama. Prekinuli smo. Stavili smo tačku i mene ta veza ne zanima. I dalje stojim iza toga da ja Marka gotivim i da mi je žao što smo prekinuli prijateljstvo - rekla je Jelena.

- Ja sam se juče Jeleni izvinila zbog toga, da nisam ušla s takvim stavom, sve bi bilo drugačije. Rekla sam Jeleni da mi je žao što sam je uvukla u celu priču. Ona ovde meni ništa nije radila, a mogla je. Ko zna kako bih ja na to reagovala. Mene je zabolelo samo što Marko nije u nekim situacijama reagovao, kako bih ja reagovala - dodala je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još