SVE JE SPREMNO ZA VELIKI DAN: Bogdanu Ražnatović porodiće Cecin doktor

Snajka najveće balkanske zvezde Svetlane - Cece Ražnatović, Bogdana porodiće se za nekoliko dana, piše "Blic". Naime, datum carskog reza koji će biti objavljen u jednoj privatnoj klinici u Beogradu već je zakazan, a svi s nestrpljenjem iščekuju dan dolaska naslednika.

Kako piše "Blic" porođaj će obaviti isti ginekolog koji je porodio Cecu, doktor Milenko Proročić.

- Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana porodi u "Narodnom frontu" u apartmanu gde se rodio njen suprug Veljko, u poslednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promenili su ovu odluku. Osećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor. U dogovoru s njim, rešili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor Proročić koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom - kaže izvor upoznat sa situacijom kod Ražnatovića.

Prema njegovim rečima, kako se bliži dan porođaja, euforija u vili u Ljutice Bogdana sve je veća.

- Čini se da svi imaju tremu, na samo buduća mama. Veljko ne skida osmeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da uzme unuka u naručje. Bogdana je uveliko spremna, torba za porodilište spakovana je od trenutka kada je ušla u deveti mesec. Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija, koja je uveliko isplanirala svaki poklon - kaže izvor blizak porodici folk zvezde.

Izvor: Blic.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još