Džeko: Očekujem uspehe u Mančester sitiju

MANČESTER, 11. januara 2011. (Beta-AP) - Novi napadač Mančester sitija Edin Džeko rekao je da mu je drago što je došao u klub sa velikim ambicijama i dodao da očekuje da u dresu engleskog kluba ostvari dobre rezultate i osvoji trofeje.

"Siti je veliki klub, a ja ima velike ambicije. Mislim da zajedno možemo mnogo. Tu je odličan trener, u timu su veliki igrači. Nisam bio nezadovoljan u svom bivšem klubu Volfsburgu, ali mi sam bio željan promene", rekao je Džeko novinarima u Mančesteru.

Siti je za Džeka platio nemačkom klubu Volfsburg više od 30 miliona evra. Reprezentativac BiH nije se libio ni da na prvoj konferenciji za novinare u Mančesteru prokomentariše gradskog rivala Junajted.

"Pričali su mi dosta o ovdašnjim navijačima, čuo sam i da većina ljudi iz Mančestera navija za Siti", bio je Džekov komentar koji je novinarima izmamio osmehe.

Džeko je sa Sitijem potpisao četvorogodišnji ugovor, a za novi klub mogao bi da debituje u subotu protiv Vulverhemptona.

"Za mene je Džeko jedan od najboljih napadača u Evropi", rekao je trener Sitija Roberto Manćini.

Fudbaleri Mančester sitija trenutno se nalaze na drugom mestu prvenstva Engleske sa dva boda manje od Mančester junajteda.

Pogledajte još