MILJKOVIĆ PUCAO PO SVIM ŠAVOVIMA: Luna Đogani progovorila o svojoj ljubavi sa Slobom Radanovićem (VIDEO)

Zadrugari su sinoć prisustvovali "Trenutku istine", jer je Maja Marinković odlučila da progovori o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Pitanje na koje je zadrugarka odgovorila glasilo je - Da li ti je Janjuš govorio da te voli i da će biti sa tobom i posle Zadruge? - Maja je potvrdno odgovorila na ovo pitanje, a poligraf je prepoznao kao istinu.

- Ja sam uvek govorio da je volim i da ćemo se videti posle Zadruge. Jesam, rekao sam. Otprilike sam tako nešto rekao, ali nisam rekao da ćemo biti zajedno, nikada u životu. Ali ne mogu da se opravdam, jesam rekao, ali na taj način i nemam razlog da se pravdam - rekao je Janjuš.

- Svi smo i verovali da je on to njoj rekao, ona je stalno vrtela tih pet stvari, da je voli, da će biti zajedno. Ništa ti nisi slagala - rekao je Edis Fetić.

- Ja sam dosta stvari rekao, jesam, ali kroz zezanje - dodao je Janjušević.

Tara Simov ustala je i iznela mišljenje o datom temi, govoreći da njoj srce ne može nadjačati razum, kada pogreši.

- Da li se saosećaš sa Majom i da li je razumeš? - upitao je voditelj Darko Tanasijević pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani.

- Da, da, da, ja sam ovde jedina koja može da priča koja razume Maju! Ljudi što su me osuđivali, mene ništa to nije doticalo, dok je on sedeo pored mene, nisam razmišljala o njegovoj ženi (Kiji), on (Sloba) je za mene bio slobodan do kraja života! I moje emocije su bile jače od svega! Kada je Kristina ušla ovde, mene kao da je spucao plafon, totalno sam se izgubila, videlo se to, gledala sam taj klip jedno hiljadu puta. Ja sam bila u fazonu da je on moj dečko. Kada je ona ušla, on je mene stegao za ruku i rekao da nas ništa neće razdvojiti i obećao mi je to, jer je video moju facu! Ja sam zbog njenog ulaska bila nesrećna, znala sam šta sam uradila i šta me tek čeka napolju! Ali kada sam ja videla njeno pravo lice, njene oči i da ona njega i dalje voli, tu je meni ovako, tu, taj osećaj ne mogu objasniti. Nisam se kajala, dok smo bili sami ovde, ali kada sam videla ženu i kada se ispostavilo da je došla da se bori za njega, mogu ti reći taj osećaj ni dan danas nije prestao! Ja sam na kraju ispala, danas, ja sam njemu navodno bila strast, jer je nije imao u braku, a u tom trenutku sam mu bila najveća ljubav, u koju se kleo - rekla je Luna.

Nakon ispovesti o Kiji Kockar i Slobi Radanović, Luna Đogani odmah je otrčala kod Marka Miljkovića, koji je u vidno neraspoloženom stanju sedeo na krevetu.

Naime, kako je poznato, Miljković je nekoliko puta otvoreno priznavao da mu smeta kada Luna priča o svojoj najvećoj ljubavi koju je osetila sa Slobom, o kojoj je i večeras pričala sa velikim žarom. Luna je pokušala da ga oraspoloži, ali nije uspela, a on je sve vreme sedeo potpuno hladan.

Da li će joj Miljković ovog puta oprostiti ili je ovo još jedan od razloga koji će dovesti do kraha ljubavi, ostaje nam da vidimo.

Ono što je zanimljivo jeste da dok je Luna pričala o Slobi, Miljković je uzeo svoj sat i udarao rukama o njega, pa je izgledalo kao da je bio vrlo nervozan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.