TREBALO JE MNOGO RANIJE DA SE RAZIĐEMO: Luna Đogani i Marko Miljković pred raskidom! (VIDEO)

Žustra rasprava Lune Đogani Marka Miljkovića se nastavila u sobi za izolaciju, Đoganijeva je optuživala svog dečka da joj ništa ne veruje, jer joj i dalje prebacuje iste stvari. Marko je izašao iz sobe da se smiri, a Luna ga je pratila.

- Ako mi sada ne veruješ, onda mi nećeš nikada verovati i to je problem u našoj vezi. Uvek ćeš sumnjati u mene, tu nema budućnosti - urlala je Luna.

- Dobro, okej - bio je hladan Marko.

- Da li ne želiš da rešimo ovo? Tri sata me driblaš ovde, taman sam se smirila, maltretiraš me. Zašto se vraćamo na početak, najavljuješ mi opet neke rastanke - nastavila je da histeriše Đoganijeva.

- Nemam rešenje, Luna. Ako uradiš opet istu stvar, nemam rešenje. Ružno je - govorio je Miljković.

- Ostavljaš me unapred, da li sam ti toliko zla nanela? - vrištala je Luna.

- Nemoj da mi vrištiš! Ponašaj se normalno! Ako ti kažem da ne radiš neke stvari, onda nemoj da ih radiš! Rekao sam ti sto puta jedno te isto. Neću da trpim svoju histeriju. Malopre mi se k*rčiš, sad dramiš. Ja kažem da ćeš da radiš, ubedi me u suprotono - rekao je Marko.

- Ja ne znam šta ti hoćeš do mene? Ne znam! Tri sata sedim ovde, ubila sam se... I ti dolaziš do zaključka da nema rešenja! Šta hoćeš od mene više? Pusti me da ti pokažem, voli me... Ako želiš, ako ne želiš, ostavi me odmah! Ne mogu više da ti pričam jedno te isto! - urala je Luna.

- Previše si se razočarao u mene, to je problem. Izgubila sam kod tebe i zato mislim da više ništa nema poentu. Ja tebe da molim da mi pružaš nešto što ne osećaš, stvarno neću više. Izgubila sam pošotavanje, poverenje i tu sliku devojke s kojom ti hoćeš nešto da planiraš. Ja to ne mogu da vratim. Ne daš mi to. Tu nema budućnosti. Ne daš mi svojim ponašanjem, guraš me od sebe. Ja stvarno nemam više snage. Ovo nije patetika, ali sam stvarno umorna. Previše problema imam. Taman rešim s mamom i tatom, onda dođeš ti. Mi ne treba da budemo više zajedno... A ako je ovo razlog da ne budemo više zajedno, onda smo trebali mnogo ranije da se raziđemo - rekla je Luna.

- Ti i ne treba da me moliš. Ja ti ne dam? Slažem se da smo trebali ranije da se raziđemo - izjavio je Miljković.

- Što? - u čudu je bila Luna posle svoje izjave koju je Marko ponovio.

- Zato što ti čovek kaže da ne radiš neke stvari, a ti si nastavila u želji da dokažeš nešto što ne možeš, da promeniš nekom mišljenje... Nemoj da plačeš! - rekao je Marko.

- Posle svega što smo preživeli, ne daš mi da ti priđem. Ne želimo iste stvari, očigledno. Ja želim da budem s tobom do kraja tvog života, a ti ne želiš i uvek ćeš da tražiš neku grešku - rekla je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još