IQ KAO AFRODIZIJAK: Koja tri horoskopska znaka traže isključivo inteligentne partnere?

Svako od nas ima neke najpoželjnije osobine potencijalnog partnera koje bi ga odmah privukle. Postoje horoskopski znakovi koji u ljubavi traže osobu koja će biti intelignentna.

U nastavku vam otkrivamo koji su to znakovi.

Jarac

Ovaj horoskopski znak sve što radi u životu daje svoj maksimum, ali za to uvek očekuje akademsku ili profesionalnu nagradu. Nikako ne podnosi da ga neko pravi budalom, a svoja očekivanja nipošto neće menjati i prilagođavati.

Iz tog razloga će čekati da neko njega oduševi, a devet od deset puta to je neko ko mu može parirati, pametan i uporan kao i on.

Ako želite da se družite s Jarcem, upustite se u koketiranje s njim, započinjujući razgovor o novom SF romanu; njegovo interesovanje prema knjigama veći je afrodizijak od bilo kakvih telesnih atributa.

Blizanci

Blizanci su neverovatno uzbudljivi i brbljavi. Slobodno vreme često provode "prikupljajući" zabavne činjenice o raznim stvarima ili proučavajući pop kulturu ili ljudsku prirodu. Uglavnom ih privlače partneri koji dele njihov smisao za humor i novo emocionalne inteligencije.

Ako želite da se zbližite ovim znakom, organizujte zabavu ili zanimljivu konferenciju sa stručnjacima iz različitih područja. To će ga sigurno zaintrigirati.

Devica

Devica uvek želi da u svemu bude odlična, ali ne da bi dobila nečije priznanje. Dok traga za partnerom Devica će tražiti osobu koja je ulagala u sebe i u svoje obrazovanje, a ako možete pohvatati njena filozofska razmišljanja i razgovarati o važnosti i lepoti književnosti, sigurno ćete je osvojiti.

Izvor: Stil.Kurir.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još