TI NISI SVETICA, ALI JA SAM GREŠNIK: Marko Janjušević otkrio Maji Marinković da ne može da se nosi sa celokupnom situacijom! (VIDEO)

Posle čitanja pisma u kom je pisalo da su kažnjeni Ermina Pašović Gagi Đogani zbog priče sa nominovanim Markom MiljkovićemMaja Marinković otišla je ispred sobe za rehablitaciju sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Oni su nastavili svoju polemiku tokom koje mu je Maja poručila da ima kod koga da dođe nakon "Zadruge", misleći na to da će ga ona rado ugostiti u svom domu, a onda je spomenula i svog oca Takija.

- Rekla sam ti gde ćeš, ako hoćeš. Naravno da treba da vidiš svoje dete, ali ja ti kažem u slučaju... Ne možeš da kažeš da nemaš gde. Nisi ti pao s duda - govorila je Maja.

- Rođen sam kao idiot i idiot sam! - rekao je Janjuš.

- Ne što si idot, nego si kukavica. Što nisi bio kukavica dok si pravi gluposti. Ma ja sam budala jedna... Gledaj šta radimo, a mogla sam da se sunčam tamo na bazenu i ti na kraju kažeš da sumnjaš u moja osećanja. Taki bi me verovatno za kosu izvukao kroz TV. Šta se sa mnom dešava - rekla je Maja.

- A moji su baš ponosni - rekao je Janjuš.

- Nisu! Ali ja sam stala iza svojih postupaka. Upropastila sam se... Ja sam bre neka normalna devojka, pozitivna, nasmejana... A pogledaj ti ovo stanje. Plačem svaki dan, po ceo dan, to mi se u životu nije desilo - rekla je Maja.

- Manje si grešna od mene... Ti nisi svetica, ali ja sam grešnik. Sto puta sam grešnik i vidiš da ne mogu da se nosim s tim - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.